LOL LOL LOLlikvor said:@Ivan
Ako dođe Iranac i ugleda sliku njega u Boxama i golog klinca? Prvo što pomisli je gdje se može prijaviti da što prije završe onu atomsku bombu; drugo koji je ono broj od njegovog bratića u 3 koljenu, Osame; treće: "Gdje je ta Hrvatska na karti majku im......" LOL
Pih, nikad je neće ni naći na karti. Jedino ako postoji karta s ugibalištima na autocestama onda hoće. Ili ako ima priručnik malih i bahatih naroda.Ivan said:ili još uvijek traži sloveniju
likvor said:Eh da, btw neznam da li ti je ikada palo napamet ali dosta ljudi koristi HideIP program kao i anonimne proxy-e koji ti u određenom intervalu ili daju lažnu IP adresu ili je mijenjaju. A vidim da je broj korisnika ovakvih metoda u Hrvatskoj dosta velik.
LOLJa, Stipe Juras, novinar Slobodne Dalmacije, sa ovim sam postom postao prvi hrvatski novinar koji je otvorio svoj Blog i time na neki način ušao u noviju povijest. I mogu vam reći da se zbog toga super osijećam i da mi je jako drago. Inače, želja mi je uvijek bila aktivno sudjelovati u stvaranju povijesti, pa se nadam da je ovo tek početak...
Ni za novinara, što je dvosjekli mač........BoBo said:Na primjer da bi bio glumac, programer, ... ne treba ti faks.
BoBo said:Na primjer da bi bio glumac, programer, ... ne treba ti faks.
BoBo said:Bas me zanima izgled Ivaninih web stranica.
Ivan said:koje ivane?