Maiden croatia
Active Member
BoBo said:Onda se kaze da zna zasmrditi, a ne splitksa riva smrdi. Siguran sam da se to i u Zadru zna dogoditi.
bit će sutra ispravljeno...
BoBo said:Onda se kaze da zna zasmrditi, a ne splitksa riva smrdi. Siguran sam da se to i u Zadru zna dogoditi.
čmarec said:50. Kako natjerati idola da te zovne na kućni telefon ili mobitel?
68. Kako postati webmaster svojim idolima?
71. Kako se sprijateljiti s idolom?
72. Kako postići da idol treba tebe, a ne ti njega?
73. Kako učiniti da te idol samoinicijativno spominje u svojim intervjuima?
74. Kako započeti romancu s idolom ili njegovom kćerkom / sinom?
(ovo,mislim da bi se trebo zaljubit u tu osobu ovak,a ne zato sto joj tata svira u maidenima,ne tice se samo za maidene nego opcenito,al vidim na sta se prvenstveno puca!)
75. Kako dovesti idole ravno u svoju kuću?
čmarec said:Ivane,sad si sam sebe posro! na www.stipejuras.blog.hr ti piše sadrzaj knjige! I te "glupe teme" je on sam napiso! uostalom sam pogledaj!
I rest my case!
BAD!!!
čmarec said:74. Kako započeti romancu s idolom ili njegovom kćerkom / sinom?
(ovo,mislim da bi se trebo zaljubit u tu osobu ovak,a ne zato sto joj tata svira u maidenima,ne tice se samo za maidene nego opcenito,al vidim na sta se prvenstveno puca!)
čmarec said:Ivane,sad si sam sebe posro! na www.stipejuras.blog.hr ti piše sadrzaj knjige! I te "glupe teme" je on sam napiso! uostalom sam pogledaj!
I rest my case!
BAD!!!
BoBo said:Sta se ispricavas kad si rekao sto stvarno mislis o temama u knjizi.
BoBo said:Zašto bi zaobilazio istinu. Ne piše Stipe knjigu za godišnju književnu nagradu, nego da zaradi lovu, a lova se vrlo teško zarađuje s ozbiljnim štivom. Ovako ima velike šanse nadobudnih tinejđerica i njima sličnih.