BoBo
Active Member
Snake said:i jos jedna stvar koju mozemo dodati je da su hrvati operisani od smisla za humor, bar sto se tice kinematografije..... srbima nema premca tu, a bome ni sarajlijama....
A "Malo misto"?
Snake said:i jos jedna stvar koju mozemo dodati je da su hrvati operisani od smisla za humor, bar sto se tice kinematografije..... srbima nema premca tu, a bome ni sarajlijama....
mislio sam na ove "novije" (uglavnom postratne) uratkeBoBo said:A "Malo misto"?
Gul_Ranek said:Svi postratni hrvatski filmovi su ratni filmovi!
de ne kenjaj sadaBoBo said:Kojeg rata?
Gul_Ranek said:Kad bi jos te kinematografije imale para za produkciju kao sto ima americka, to bi bilo to.
Iako, mozda bi se ravnoteza kvaliteta price/produkcija pocela pomicati prema produkciji. Tko zna.
likvor said:CSi je okej. Dosta nerealistično ali meni zanmljivo. I nema do Poirota!!!!
LOLIvan said:sad slažem se s likvorom u vezi csi-a, a i mrtav ladan je carica komedija :banana:
gledao mi nismo anđeli, a sivi kamion crvene boje mi je cd zaštekao nakon 1/3 filma. sumnjam da može biti bolji odmrtav ladanSnake said:LOL
pogledaj mi nismo andjeli i sivi kamion crvene boje... budes promijenio misljenje
likvor said:Mislim da naša kinematografija nema problema s scenarijem, već s glumcima i redateljima.