axy
Active Member
očito je to popularno LMAOBoBo said:Necemo valjda kvalitetu i uspjesnost odredjivati preko TOP20?
očito je to popularno LMAOBoBo said:Necemo valjda kvalitetu i uspjesnost odredjivati preko TOP20?
Maiden croatia said:nećemo, ali ja to nisam načeo...... ja sam samo rekao da su albumi i sa blazeom na ljestvicama bili standardni...
ajde to već i vrapci na grani znajuMaiden croatia said:a zašto je bring you daughter nr 1. (ja znam odgovor, vjerojatno i ti)
po tome bi bila jedna singlica godišnje čovječe a koliko ih je brdo zasadaMaiden croatia said:zašto onda na istu foru ne rade svaki put nr 1 single...
pa zato i kažem, krajeg dvanaestog svaku = jedna godišnje LOLMaiden croatia said:ma ne to, nego... ono.... izađe album, a oni taman nakon svih turneja krajem 12-tog, kad se svi darivaju i kad su dojmovi još svježi izbace treći single, recimo These colours dont run... i eto ti prvog mjesta...
Maiden croatia said:da, ali ne moraju svake godine jednu... jednu za uskrs, drugu izdaju samo za kinesko tržište na njihovu novu godinu pa ćeš vidjeti multiplatinu... U irskoj neka izađe za st patrick, a američko izdanje oko dana zahvalnosti i to sa akcijom. Kupiš CD dobiješ tuku, parodn puricu...