arijana1807
Member
čmarec said:meni isto blaze nije sjeo i dickinson mi je daleko bolji! SO FUCKING WHAT???
znaci nije da ga samo ja ne preferiram? 8)
čmarec said:meni isto blaze nije sjeo i dickinson mi je daleko bolji! SO FUCKING WHAT???
Pakaa said:4. Zasto mislis da to nisu maideni? Je li ti di'anno era bila maidenovska? Ako nije, onda ne znas cijeniti bend i jos si samo jedna od onih tinejdzerki koje vole dickinsona kao boga i za njih ne postoji ni jedan drugi vokal... sramota..
super je regrutirat nove troopere LMAOundhriell said:blaze je maidenov tony martin rekao bi, dobro radi svoj posao al većini fanova nije to to i nevole ga (teško je kako je axy rekla izać iz sjene nakon takve veličine kao što je bruce), jebiga nemoš svakog volit, (konstantno spominjenje ove teme od strane axy i to šta sam morao pročitat zadnje dvije stranice natjeralo me da se uključim )
čmarec said:tako je! i ne boj se ti ovih zlih ljudi na forumu mala mala buci bu! LOL
Ivan said:... se nema pravo pljuvat po nikomu iz maidena, sumnjam da bi itko ovdje mogao kod upoznavanja s blazeom proći hladnokrvno, svi bi imali jaku tremu i užasno bi se znojili, blaze je bio frontmen maidena s pravom :wink:
Ivan said:4. ne postoji loša maiden pjesma, postoji savršena i malo manje savršena
5. pročitaj pod 4 samo vrijedi za albume
da, jesam neobjektivan, ali sam freak i mislim da se nema pravo pljuvat po nikomu iz maidena, sumnjam da bi itko ovdje mogao kod upoznavanja s blazeom proći hladnokrvno, svi bi imali jaku tremu i užasno bi se znojili, blaze je bio frontmen maidena s pravom :wink:
arijana1807 said:ja se neslazem ali tako ti mislis (i respect it)
ivan ima pravoIvan said:ma, ne možeš stavljat ove sa početka karijere :wink:
Maiden croatia said:Wildest dreams nr. 6
Aces high nr. 20