Pakaa
Member
MaidenMadness said:evo i sam si ponovio sto sam i ja napisao.
Pa to sam namjerno ponovio da se zna o kojoj se tocno recenici radi (a i nije mi se dalo trazit tvoj pravi post i quotat... )
MaidenMadness said:evo i sam si ponovio sto sam i ja napisao.
Herezaarijana1807 said:blaze je los pjevac i nema dobar glas, mozda bi za neku drugu grupu valjao no za maidene je koma
arijana1807 said:blaze je los pjevac i nema dobar glas, mozda bi za neku drugu grupu valjao no za maidene je koma
pazi da te neko ne cujearijana1807 said:blaze je los pjevac i nema dobar glas, mozda bi za neku drugu grupu valjao no za maidene je koma
arijana1807 said:blaze je los pjevac i nema dobar glas, mozda bi za neku drugu grupu valjao no za maidene je koma
arijana1807 said:ok sad se bojim :cry:
neznam kako ga netko moze voljeti nakon dickinsona??! Covjek ima tipican glas za neki bijedni metal danasnjice. Ja nemogu slusat njegove albume, jednostavno mi nepase. Neznam, ne volim ga, nimalo. Mislim da su im ta dva albuma zivi promasaj, svaka cast ostatku grupe. Jednostavno to mi nisu Maideni.
don't kill me and don't hate me
Scream for me said:al mene i dalje zanima koji je to bend tako da znam tu?it one pedere u dallasu jer su mi prodali tu?i album pod IRON MAIDEN :x LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Pakaa said:A nemoj sad tako... curi se Blaze ne svidja i to je OK. Ali nije OK to sto bez ikakvih argumenata i objasnjenja pljuje po njemu...
axy said:"samo jedna od onih tinejdzerki koje vole dickinsona kao boga i za njih ne postoji ni jedan drugi vokal... sramota " - jer si tako ti napravio upravo ono za ?ta nju kritizira?.
arijana1807 said:SAD MOZDA JA NISAM SVOJE ARGUMENTE IZRAZILA DOBRO, ALI MORATE PRIHVATITI DA GA NEVOLIM(ILI SE BAREM PRAVITI)
inace nesmeta meni sto me napadate oko toga, jer sam iovako vec negdje to spomenula ( da nevolim blazea) ali morate prihvatiti tude misljenje iako se ne slagali s njim, ja sam samo rekla zasto mi se on nesvida i necu to promjeniti.
i molim vas sve! da vise neprodajete one fora na spiku ko je stariji pa dulje slusa maidene pa je on bolji od nekoga drugoga po tome jer ih dulje slusa i nezanam ti sta ne.
arijana1807 said:ok sad neznam sta da pisem vise...nemojte me previse mrzit jer nevolim blazea... 8)