BoBo
Active Member
Pakaa said:... vec samo dajem preporuku da je poslusate i procitate lyricse... Fantasticna stvar
Zar smatras da ovdje ima onih koji to vec nisu napravili.
Pakaa said:... vec samo dajem preporuku da je poslusate i procitate lyricse... Fantasticna stvar
BoBo said:Zar smatras da ovdje ima onih koji to vec nisu napravili. [/quote
Odnio si mi riječ i iz usta...
Pakaa said:Nego, sad da dotaknemo drugu stranu albuma... Naravno, mislim na tekstualnu stranu. Prva stvar koja se namece je definitivno fantasticno napisana. "The Clansman" sa tekstom koji govori o borbi Skota za slobodu... Meni sigurno jedna od boljih epskih pjesama Iron Maidena...
BoBo said:Zar smatras da ovdje ima onih koji to vec nisu napravili.
arijana1807 said:vidis ja tu stvar pamtim jedino kako ju dickinson pjeva a ne blaze....
Gul_Ranek said:Sta ja znam, svi ljudi mi vise-manje imaju isti okus ako ih spremim na isti nacin. Bas kao i piletina.
Maiden croatia said:da, ali ne moraju svake godine jednu... jednu za uskrs, drugu izdaju samo za kinesko tržište na njihovu novu godinu pa ćeš vidjeti multiplatinu... U irskoj neka izađe za st patrick, a američko izdanje oko dana zahvalnosti i to sa akcijom. Kupiš CD dobiješ tuku, parodn puricu...
ma dajarijana1807 said:pa kako se vec prepiremo oko blaze...reci cu i ovo...kad sam rekla da sam zapamtila kako ju bruce izvodi znacilo je da mi blaze uopce nije bio vrijedan pamcenja...
arijana1807 said:pa kako se vec prepiremo oko blaze...reci cu i ovo...kad sam rekla da sam zapamtila kako ju bruce izvodi znacilo je da mi blaze uopce nije bio vrijedan pamcenja...
Ivan said:neobjektivna si
(kad ti to ja moram reć )
arijana1807 said:kako? :?
axy said:a tko je sada bez argumenata ??? ---> aludiram na Ivana i Pakaa-u ... za slučaj da netko nije skužio
BTW. i meni je Bruceova vezije Clansmana IZUZETNA!!!
axy said:a tko je sada bez argumenata ??? ---> aludiram na Ivana i Pakaa-u ... za slu?aj da netko nije sku?io
BTW. i meni je Bruceova vezije Clansmana IZUZETNA!!!
arijana1807 said:8) 8) 8)
:banana:
daj ti meni reci kak sam neobjektivna jer mi se neda gledat u rjecnik?
a koliko kuzim kaj to znaci...pa nisam.
:?
sad sam zbunjena
arijana1807 said:kako?
Pakaa said:Lako!