S Screamy Active Member Jan 28, 2007 #321 ja tražim bootleg sa no prayer toura , ubio bih za to (video)
axy Active Member Jan 29, 2007 #322 BoBo said: Da pokrenem temu "svaki tjedan bootleg jedan" vidio bi kako bi se ljudi raspisali. :wink: Click to expand... Nemoj reć dvaput! LOL Znaš do čega bi to dovelo ... navala Maiden fanova (ne samo sa foruma) u Gyor P.S. nadam se da biš preživio
BoBo said: Da pokrenem temu "svaki tjedan bootleg jedan" vidio bi kako bi se ljudi raspisali. :wink: Click to expand... Nemoj reć dvaput! LOL Znaš do čega bi to dovelo ... navala Maiden fanova (ne samo sa foruma) u Gyor P.S. nadam se da biš preživio
likvor Member Mar 11, 2007 #323 Flash_666 said: I šta sad? Imal išta od tog Eddie bara ili ne? Click to expand... Reci da se zajebaješ? LOL LOL LOL LOL LOL LOL Aj bum ga ja otvorio. Gdje hoćete da ga otvorim?
Flash_666 said: I šta sad? Imal išta od tog Eddie bara ili ne? Click to expand... Reci da se zajebaješ? LOL LOL LOL LOL LOL LOL Aj bum ga ja otvorio. Gdje hoćete da ga otvorim?
F Flash_666 Member Mar 11, 2007 #324 A neznam recimo u ,ček ček,a je.... neznam ime grada.Uf uf...... Neznam,ček jel to,a neeee..... Uf jest ovaj zemljopis težak....uf.uf...... LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
A neznam recimo u ,ček ček,a je.... neznam ime grada.Uf uf...... Neznam,ček jel to,a neeee..... Uf jest ovaj zemljopis težak....uf.uf...... LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
axy Active Member Mar 13, 2007 #326 Imagine what could he do if he had ALL his brain cells !!!! LMAO Nego, da se pohvalim. Prošla sam pismeni dio nejtežeg ispita na pravu. Sutra imam usmeni brrr brrr :shock: držite mi fige
Imagine what could he do if he had ALL his brain cells !!!! LMAO Nego, da se pohvalim. Prošla sam pismeni dio nejtežeg ispita na pravu. Sutra imam usmeni brrr brrr :shock: držite mi fige
axy Active Member Mar 13, 2007 #329 Snake said: break a leg Click to expand... buhaha nešto mi se vidi da je ovo ponavljanje spika sa MSN-a
Snake said: break a leg Click to expand... buhaha nešto mi se vidi da je ovo ponavljanje spika sa MSN-a
axy Active Member Mar 14, 2007 #331 Iron Domek said: sretno i slomi nogu LOL :wink: Click to expand... Slomila jesam, ali ne nogu! Mozak!!!!! hahahaah prošla sam! dobila sam 3! da je sada čmarec tu išli bi pit hihi Nego ...... NO MORE LIES!!!!!!!!!!!!!!
Iron Domek said: sretno i slomi nogu LOL :wink: Click to expand... Slomila jesam, ali ne nogu! Mozak!!!!! hahahaah prošla sam! dobila sam 3! da je sada čmarec tu išli bi pit hihi Nego ...... NO MORE LIES!!!!!!!!!!!!!!
axy Active Member Mar 14, 2007 #333 BoBo said: Click to expand... sada napokon mogu slušati no more lies hihi
čmarec Member Apr 1, 2007 #334 pa ti pij! posljedice od rodjendana,jebem ti alkohol!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ti pij! posljedice od rodjendana,jebem ti alkohol!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
likvor Member Apr 2, 2007 #336 da pogodim: mijenjaš sliku na osobnoj? :wink: Jesi li se opet spuštao niz stepenice pijan jelda?
čmarec Member Apr 2, 2007 #337 tam kod onog prolaza kod krivog puta sam poljubio zid! konj!!!!!!!!