OT: Maiden-world pub

Čmarec ako si neobrezan nemos to slavit hihihihi :banana:
ma meni je glupo ako se neko naljuti kad mu cestitas kao bas me briga za to a sve drugo je ok,,,, nek slavi ko sta voli ,,, if it makes u happy it cant be that bad :)

čmarec said:
lijepo je kad neko nekome cestita,ali netreba bit zacudjene kad netko nesto ne slevi,kao sto je ivan stavio smajelic (:err:),zast meni nitko nije cestitao roš hašanu i jom kipur -lolčina- ipak mi je cura jew-bre!

a oko čega ti radiš raspravu
ja sam rekao:'' a ok :err: ''
da ne bi bilo zabune, da ne mora čestitat zato što sam ja čestitao

Gul_Ranek said:
Da I.K. nije (navodno) uskrsnuo, cijele te religije vjerojatno ne bi bilo.

Mislis Crkve d.o.o. ne bi bilo? ;)

Dickinson's legacy said:
Uskrs je najbitniji Bozic je najsritniji :) tako smo nekako u osnovnoj ucili

Mene su ucili stvari tipa "Nista nas ne smije iznenaditi", "Bratstvo i jedinstvo", "Zivio drug Tito" i ostalo. Vidis koliko je danasnje drustvo otislo naprijed. ;)

BoBo said:
Mene su ucili stvari tipa "Nista nas ne smije iznenaditi", "Bratstvo i jedinstvo", "Zivio drug Tito" i ostalo. Vidis koliko je danasnje drustvo otislo naprijed. ;)

Jebate... :shock: Pa nisi ti baš od jučer :wink: Dobro da nije bilo Hail Hitler! LOL

BoBo said:
hihi pa bas i neznan kliko je to sve naprid oslo i sta je bolje ;) ova prva mi se svidja hehe na Churchilla me podsjeca

Dickinson's legacy said:
hihi pa bas i neznan kliko je to sve naprid oslo i sta je bolje ;) ova prva mi se svidja hehe na Churchilla me podsjeca

Zato sam i stavio ";)" n kraju. ;)

"Nista nas ne smije iznenaditi" je vjezba koje je isla jednom godisnje kad smo vjezbali odlazak iz ucionice u dvoriste u miru i bez panike.

Ivan said:
pazi ovo prvi put malo veća medijska pozornost i već mi okreću riječi

Gdje je Up the irons na kraju interview-a? :wink:

Inace drago mi je da je bilo uspjesno.

BoBo said:
Gdje je Up the irons na kraju interview-a? :wink:

Inace drago mi je da je bilo uspjesno.
:shock: pa da trebao bi ubacit na kraju svakog intervjua up the irons. hvala na ideji

ma bilo je uspješno koliko je moglo bit, ne možeš očekivat preuspješnu predstavu kad ti u publici sjede ljudi koji su se samo došli naslikat. sad idući put kad ju budemo igrali će biti obični puk, pa će bit luuddo

daklem,kopam ja malo po arhivi i nadjem ovu sliku,lik mi je cijelo vecer placo pivo(mislim da je bankrotiro),ali mislim da znam zasto je placo!!! :evil: ja sam se kasnije urusio od alkohola i nicega se nesjecam :) :) :) :)

PITANJE JE: IS THIS GAY?

DSC00992.jpg

Back