OT: Maiden-world pub

jel te iskoristio kad te napio LOL sta se dogodilo nakon sta ste se vako slikali golupčići??? hihihi triba izmislit novu rič za ovo pregej nije dovoljno hehe daaaaamn

Dickinson's legacy said:
jel te iskoristio kad te napio LOL sta se dogodilo nakon sta ste se vako slikali golupčići??? hehe daaaaamn

pa čovjek se ne sjeća stoga je zamolio nas da mu pomognemo LOL
mi očito ne možemo ustanoviti dali je slika gay ali čmarec može pomoći i sebi i nama i sjetit se dali ga je ujutro nakon te večeri nešto bolilo,(osim glave :wink: )jel barem primjetio nešto čudno i kako je uopće hodao :P (čmarec,jesi li radio manje korake nego obično) LOL LOL LOL

:wink:

ewox said:
pa čovjek se ne sjeća stoga je zamolio nas da mu pomognemo LOL
mi očito ne možemo ustanoviti dali je slika gay ali čmarec može pomoći i sebi i nama i sjetit se dali ga je ujutro nakon te večeri nešto bolilo,(osim glave :wink: )jel barem primjetio nešto čudno i kako je uopće hodao :P (čmarec,jesi li radio manje korake nego obično) LOL LOL LOL

:wink:
buahahahahahahahhahaha zakon e zakon hihi ;)
Čmarec te bolio ČMARec? LOL

gledam sad zaboravljeni slucaj na rtlu i o nekom je pistolju rijec,netko pita na koga je registriran,a ovaj lik kaze na steve-a harris-a! lol

čmarec said:
gledam sad zaboravljeni slucaj na rtlu i o nekom je pistolju rijec,netko pita na koga je registriran,a ovaj lik kaze na steve-a harris-a! lol
aaaaaaaaaa ima neki niger (LOL nisan rasist samo se volin zajebavat) koji se zove isto,, glumac neki ,,,, ka je serija pocimala ja mislila da ce legenda nasa imat epizodnu ulogu ,, i was sadly mistaken

Dickinson's legacy said:
aaaaaaaaaa ima neki niger (LOL nisan rasist samo se volin zajebavat) koji se zove isto,, glumac neki ,,,, ka je serija pocimala ja mislila da ce legenda nasa imat epizodnu ulogu ,, i was sadly mistaken

Maaaa,neeeeeee!Shit,ista stvar se dogodila meni!Lik je glumio glavnu ulogu a ja kobila ko kreten čekam cijeli film da vidim Stevea Harrisa(našeg Stevea)...Tek nakon cijelog filma,kada sam shvatila da se naš Steve nije pojavio...shvatih koja sam tuka! 8)

Dickinson's legacy said:

Glumio je u seriji The Practice (Pravda za sve).

0000001617_20060919150421.jpg

Dickinson's legacy said:

pa on i nije toliko nepoznat, nije sad neki super poznati glumac, ali nije ni apsolutno nepoznat
http://www.imdb.com/name/nm0004996/

a sad sam tek vidio da piše i da je njemu tata bio vozač busa, da nije tu malo došlo do zbrke. jer je navodno i stevea (iz iron maidena) tata isto

Dickinson's legacy said:
maaaaaa ne zanima me nista o njemu, jednon me zajeba i prikrizila san ga za sva vrimena hehehe

Nemoj tako. Ako ti slucajno bude zatrebao odvjetnik kad nekoga ubijes Eugene Young is the man. :D

Back