Iron Domek
Active Member
pregay
Dickinson's legacy said:jel te iskoristio kad te napio LOL sta se dogodilo nakon sta ste se vako slikali golupčići??? hehe daaaaamn
buahahahahahahahhahaha zakon e zakon hihiewox said:pa čovjek se ne sjeća stoga je zamolio nas da mu pomognemo LOL
mi očito ne možemo ustanoviti dali je slika gay ali čmarec može pomoći i sebi i nama i sjetit se dali ga je ujutro nakon te večeri nešto bolilo,(osim glave :wink: )jel barem primjetio nešto čudno i kako je uopće hodao (čmarec,jesi li radio manje korake nego obično) LOL LOL LOL
:wink:
YOU :kinkyfruit: hihihičmarec said:ju peznts! 8) 8)
aaaaaaaaaa ima neki niger (LOL nisan rasist samo se volin zajebavat) koji se zove isto,, glumac neki ,,,, ka je serija pocimala ja mislila da ce legenda nasa imat epizodnu ulogu ,, i was sadly mistakenčmarec said:gledam sad zaboravljeni slucaj na rtlu i o nekom je pistolju rijec,netko pita na koga je registriran,a ovaj lik kaze na steve-a harris-a! lol
Dickinson's legacy said:aaaaaaaaaa ima neki niger (LOL nisan rasist samo se volin zajebavat) koji se zove isto,, glumac neki ,,,, ka je serija pocimala ja mislila da ce legenda nasa imat epizodnu ulogu ,, i was sadly mistaken
Dickinson's legacy said:aaaaaaaaaa ima neki niger (LOL nisan rasist samo se volin zajebavat) koji se zove isto,, glumac neki ,,,, ka je serija pocimala ja mislila da ce legenda nasa imat epizodnu ulogu ,, i was sadly mistaken
da da da to je taj,,, daaaaaaaaaaaamn LOLBoBo said:Glumio je u seriji The Practice (Pravda za sve).
Dickinson's legacy said:maaaaaa ne zanima me nista o njemu, jednon me zajeba i prikrizila san ga za sva vrimena hehehe
hahahahahaha taj bi me niger strpa da dozivotno trunen u zatvoru LOLBoBo said:Nemoj tako. Ako ti slucajno bude zatrebao odvjetnik kad nekoga ubijes Eugene Young is the man.
Dickinson's legacy said:hahahahahaha taj bi me niger strpa da dozivotno trunen u zatvoru LOL
hahahahahaha LOL daaaaaamn vidin volija si tu sreiju heheBoBo said:Ne bi, ne bi. U slucaju da bude problema nastupa plan B. :wink: