OT: Maiden-world pub

Ivan said:
(malo da se i ja preseravam)

LOL

Inace ...
57.gif
57.gif
57.gif

Ivaneee.... svaka čast ;) na predstavi koju si odradio i ovu koju tek oćeš ;)

Ja definitivno stižem i dovodim 2 dečka, a ako želiš mogu i par cura dovuć ;) samo neznam dal će tvoji security-ji dat cijelom čoporu metalaca da uđemo :D

inače od serija obožavam Malcoma u sredini, Crveni patuljak, Bračne vode, X files, Mućke su neizostaavne. Sada mi ne pada na pamet neš drugo
Upravo skidam najcool crtić svih vremena uz Nicka Praskatona - Mighty Max!!!!!!
Bila sam zatelebana u njega, ali kad sam vidjela Normana... AWWWWWWW

axy said:
Ivaneee.... svaka čast ;) na predstavi koju si odradio i ovu koju tek oćeš ;)

Ja definitivno stižem i dovodim 2 dečka, a ako želiš mogu i par cura dovuć ;) samo neznam dal će tvoji security-ji dat cijelom čoporu metalaca da uđemo :D

nije problem
ja ću vas ubacit nije problem
reći ću im

a samo da mi ne bi netko od njih počeo mljet tijekom predstave jer će ih izbacit, a tu ne mogu pomoći
a dovuci koliko god hoćeš
što više to bolje

čmarec said:
neznam nikoga od nabrojanih osim navojeca !
borko perić trenutno jedan od najtraženijih kazališnih glumaca
a i na filmu je ok

a lucija šerbeđija ako ništa drugo onda kćer svog tate :D

Koji je vama k...?! 15 novih topica u pola dana! :D

BTW, Axy, ako dovedes cure, ja dolazim onda na predstavu! Mogu ih cak i dopeljati. :D

I mene je na prvi pogled sokiralo kad sam vidio koliko ih ima, ali kad sam vidio njeno ime odmah mi je bilo jasno. :)

Gul_Ranek said:

BTW, Axy, ako dovedes cure, ja dolazim onda na predstavu! Mogu ih cak i dopeljati. :D

LOL.pa kad me nije dugo bilo.... ccc :( a ja mislila da sam vam falila...
ti bi došao zbog drugih cura, a zbog mene ne! pizdo!
LOL naravno da ćeš ići. A za vožnju, I'm in. ;) ipak sam im ja svodnica pa moraš i mene vozit.

BoBo said:
I mene je na prvi pogled sokiralo kad sam vidio koliko ih ima, ali kad sam vidio njeno ime odmah mi je bilo jasno.

To ona nadoknađuje propušteno.

Khm. Khm. Inače bi trebao biti sretan da netko diže postotak postova ;) lol

axy said:
Khm. Khm. Inače bi trebao biti sretan da netko diže postotak postova ;) lol

Nisam mislio nista lose ... dapace ... bilo mi je drago da si se pojavila nakon dugo vremena. ;)

BoBo said:
Nisam mislio nista lose ... dapace ... bilo mi je drago da si se pojavila nakon dugo vremena. ;)

Ma znam. ja se samo šalim (bar bi ti to trebao znati. sjeti se stipe-songsa) hihi. Kad sam vidjela onaj topic, fakat sam se zabrinula. LOL :? LOL LOL

Inače, nije me dugo bilo jer sam rješavala ispite i doslovno mi je zgorio komp bio.

Ej dečki treba mi pomoć. Mrzim torrente!!!!!

Uglavnom, skidam si ja Mighty Maxa preko: http://inferno.demonoid.com:3394/announce

e sada. Bed je u tome šta mi ne želi pokrenut uopće crtić :( :( :( :(
Da se ja tu sada ne zabrljavam i sramotim, sada ću vam kopipjestat link šta WMP kaže za codec i ta sranja:

http://www.microsoft.com/windows/window ... d=C00D1199

File type je .avi, i piše da WMP podržava taj tip fajla. U čemu je problem i dali to mogu nekako riješit da pokrenem crtić? TY unaprijed

p.s. primjetila sam i ranije kada skinem fajlove.avi da mi ih neželi otvarat ni u WMP ni u WinDVD-u. Jel postoji neki player koji podržava baš taj tip fajla ili to moram nekako podesit unutar WMP-a?

Gul_Ranek said:

samo dođite na predstavu, da ne bi ti nekud krivo skrenuo :wink:
ili skreći ali prije toga mene pokupi

Back