OT: Maiden-world pub

Alo cure!!!

Skoro sve teme ste pretvorile u slinjenje nad Bruceom. Otvorite posebnu temu, a u ostalima se drzite teme. Pretty please. :)

BoBo said:
Alo cure!!!

Skoro sve teme ste pretvorile u slinjenje nad Bruceom. Otvorite posebnu temu, a u ostalima se drzite teme. Pretty please. :)
da, malo je postalo previš mislim ima i ostalih u bendu

Ivan said:
da, malo je postalo previšeislim ima i ostalih u bendu
LOL I'll be opinionless and silent ... ako moran pazit da ne spomenen Brucea na forumu o Maidenima onda stavrno,,,, ne mogu mi svi bit jednako dragi ,,, divin in se svima al Bruceu najviše.... al nevermind was nice to meet some of you,,,

E je idete iz krajnosti u krajnost.

Ja vas samo zamolih da ne pretvorite svaku temu o Bruceu.

BoBo said:
E je idete iz krajnosti u krajnost.

Ja vas samo zamolih da ne pretvorite svaku temu o Bruceu.
joj Bobo nisan mislila na tebe jebemu ,, tvoje razloge razumin ,,, zanili smo se i bilo nas je svugdi,,,, love is in the air,, jebiga,,, al nemora sad on upast s ovi da to nije fer prema drugin clanovima benda,,, ja se ispricavan e,,, od sad cu pisat ono sta Ivan zeli da napisen,,,,

LOL

"Druze Ivane dozvolite mi da se obratim" ... ne znam ima li ovdje starijih koji ce ovo shvatiti. ;)

Ivan said:

E sad i ti pretjerujes. Nitko te ne spjecava da pokrenes temu o svakom clanu Maidena i velicas njihov lik i djelo kao sto to one rade. Ako cemo biti vijelo vrijeme ozbiljni onda ce forum biti prazan.

BoBo said:
E sad i ti pretjerujes. Nitko te ne spjecava da pokrenes temu o svakom clanu Maidena i velicas njihov lik i djelo kao sto to one rade. Ako cemo biti vijelo vrijeme ozbiljni onda ce forum biti prazan.
baš o tome ja i pričan cilo vrime,, malo se zanesemo nekad Bobo nas upozori i jebiga ,, al da nije toga bilo bi dosadno,, to se događa jer smo opušteni a ja zato i dodjen na forum da se opustin malo a ne da mi neko kritizira sve sta napisen,,, triba zivot ulipšat a ne zakomplicirat .. I love beeing around funny people,,,

Dickinson's legacy said:
baš o tome ja i pričan cilo vrime,, malo se zanesemo nekad Bobo nas upozori i jebiga ,, al da nije toga bilo bi dosadno,, to se događa jer smo opušteni a ja zato i dodjen na forum da se opustin malo a ne da mi neko kritizira sve sta napisen,,, triba zivot ulipšat a ne zakomplicirat .. I love beeing around funny people,,,

Ole. :D

Ivan said:

da!!!! ADRIAAAAAAAAN! Hellouuuu :x :? :roll: :roll: :roll:

:D all i need is my love machine ;) weeee

BoBo said:
pa ja sam samo htio reći da se naziv promijeni u veličanje maidena a ne jednog člana jer mi se činilo bolje nego da se otvara za svakog člana posebno
čisto sam mislio da ćeš ti bit prvi kao moderator za to
ali ok ako je vama fora da se više tema otvara ok, neću vas ja sprječavat, nego sam samo mislio da bi tak bolje izgledalo

@marija
nisam ni rekao da mi smeta što veličaš jednog člana nego sam htio reći ostalima da i oni onda veličaju koga hoće a ne obavezno da to mora bit bruce
masa je ljudi koji vole nekog drugog više, tako da sam im htio reći da može i tak

@Ivan,,, no point,,,, pa ne tribaš ti ljudima govorit šta tribaju radit,,, tema o Bruceu je otvorena s razlogom i zašto bi se sad to tribalo minjat jer se tebi to ne svidja,, jer ti mislis da to nije fer,, e pa let me tell u something ja mislin da nije fer da ti svugdi unosiš svoja pravila,, pa ako ti je tema izgledala glupa zasto je ejdnostavno ne priskocis,,,, ovo stavrno vise nije zanimljivo,,,,,

Ivane imaš li neku Bruce-fobiju? LOL
Ili opsesivno-kompulzivni poremećaj spominjanja i neizostavljanja nijedne sitnice o ama baš svakoj maiden-individui i informacije o istima??

mislim....nije "BRUCE-TEMA" uvreda za maiden forum ! Ili....? :? :? :?

Ivan said:
šta je vama?

pa ja sam samo rekao šta je praktičnije

ohladite malo od mene

ma ok....ali ipak nam je Bruce jedna od top stvari u životu :D
no hard filingz
još uvik svi imamo slobodu govora, zar ne? :clansman:
nema ljutnje ni s jedne strane i točka. :fist: :cheers:

Back