BoBo said:Alo cure!!!
Skoro sve teme ste pretvorile u slinjenje nad Bruceom. Otvorite posebnu temu, a u ostalima se drzite teme. Pretty please.
hehehe zakon e sta su ih ubacili,,, zakon je taj dio di Bruce kazačok pleše a ovi se ludira :banana:čmarec said:sad bas gledam na jubituuu spot od soad-a radio/ video i na polovici negdje ima insert sa rir-a kad janick i bruce tamo na pozornici "plesu" evo link koga zanima
http://youtube.com/watch?v=qIDzPUt20F4& ... ed&search=
da, malo je postalo previš mislim ima i ostalih u benduBoBo said:Alo cure!!!
Skoro sve teme ste pretvorile u slinjenje nad Bruceom. Otvorite posebnu temu, a u ostalima se drzite teme. Pretty please.
LOL I'll be opinionless and silent ... ako moran pazit da ne spomenen Brucea na forumu o Maidenima onda stavrno,,,, ne mogu mi svi bit jednako dragi ,,, divin in se svima al Bruceu najviše.... al nevermind was nice to meet some of you,,,Ivan said:da, malo je postalo previšeislim ima i ostalih u bendu
joj Bobo nisan mislila na tebe jebemu ,, tvoje razloge razumin ,,, zanili smo se i bilo nas je svugdi,,,, love is in the air,, jebiga,,, al nemora sad on upast s ovi da to nije fer prema drugin clanovima benda,,, ja se ispricavan e,,, od sad cu pisat ono sta Ivan zeli da napisen,,,,BoBo said:E je idete iz krajnosti u krajnost.
Ja vas samo zamolih da ne pretvorite svaku temu o Bruceu.
Ivan said:da, malo je postalo previšeislim ima i ostalih u bendu
baš to jebemu baš to hihihihi LOL LOL LOLBoBo said:LOL
"Druze Ivane dozvolite mi da se obratim" ... ne znam ima li ovdje starijih koji ce ovo shvatiti.
baš o tome ja i pričan cilo vrime,, malo se zanesemo nekad Bobo nas upozori i jebiga ,, al da nije toga bilo bi dosadno,, to se događa jer smo opušteni a ja zato i dodjen na forum da se opustin malo a ne da mi neko kritizira sve sta napisen,,, triba zivot ulipšat a ne zakomplicirat .. I love beeing around funny people,,,BoBo said:E sad i ti pretjerujes. Nitko te ne spjecava da pokrenes temu o svakom clanu Maidena i velicas njihov lik i djelo kao sto to one rade. Ako cemo biti vijelo vrijeme ozbiljni onda ce forum biti prazan.
Dickinson's legacy said:baš o tome ja i pričan cilo vrime,, malo se zanesemo nekad Bobo nas upozori i jebiga ,, al da nije toga bilo bi dosadno,, to se događa jer smo opušteni a ja zato i dodjen na forum da se opustin malo a ne da mi neko kritizira sve sta napisen,,, triba zivot ulipšat a ne zakomplicirat .. I love beeing around funny people,,,
Ivan said:da, malo je postalo previšeislim ima i ostalih u bendu
pa ja sam samo htio reći da se naziv promijeni u veličanje maidena a ne jednog člana jer mi se činilo bolje nego da se otvara za svakog člana posebnoBoBo said:E sad i ti pretjerujes. Nitko te ne spjecava da pokrenes temu o svakom clanu Maidena i velicas njihov lik i djelo kao sto to one rade. Ako cemo biti vijelo vrijeme ozbiljni onda ce forum biti prazan.
Ivan said:šta je vama?
pa ja sam samo rekao šta je praktičnije
ohladite malo od mene