OT: Maiden-world pub

Besplatno pivo za sve samo prestanite vise o tome je li tema potrebna ili ne. Jedna tema vise o Maidenima nece ubit forum. Posljednja tema na prvoj stranici foruma je stara skoro 4 mjeseca. Uzivajte. (i ne komentirajte moj komentar nego pivu u ruke ;) ).

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Khm,khm...OMFG!!!Nema me par dana i već radite kažin tu na forumu!Sram vas bilo! LOL
BTW;Bobo,fala na biri! :D

@ Ewox thats the place where we all go YEAH
Dragi Ivane, Bruce je čuvar plamena što urla u nama, ne trebamo mi od tebe ohladit ;) LOL al evo ja peren ruke ,, necu vise,, casna piJonirska,, LOL

BoBo said:
Besplatno pivo za sve samo prestanite vise o tome je li tema potrebna ili ne. Jedna tema vise o Maidenima nece ubit forum. Posljednja tema na prvoj stranici foruma je stara skoro 4 mjeseca. Uzivajte. (i ne komentirajte moj komentar nego pivu u ruke ;) ).

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
LOL LOL LOL može sok?
LOL LOL LOL
(piva mi ništa ne znači)

jel tko ide na drava rock fest?
the cult, il nino
i trebao je biti ZZ top, a navodno umjesto njih Deep purple

čmarec said:
ja neJ dem,nisu mi bas neki bandovi,eventualno majke vidjet...
pa the cult i deep purple uopće nisu loši bendovi
(a ni zz top da nije otkazao)
a ove hrvatske vatru, hard time i majke preskačem :zzz:
to su stavili tako da se može nazvat festival
ali ok, tko ih voli neka izvoli
nije da pljujem po njima ali ne mogu se mjerit sa DP i cultom

Ivan said:
pa the cult i deep purple uopće nisu loši bendovi
(a ni zz top da nije otkazao)
a ove hrvatske vatru, hard time i majke preskačem :zzz:
to su stavili tako da se može nazvat festival
ali ok, tko ih voli neka izvoli
nije da pljujem po njima ali ne mogu se mjerit sa DP i cultom

Ček pa Cult svira na nekim bajkerima ? upad 30 eura? je to to?

axy said:
Ček pa Cult svira na nekim bajkerima ? upad 30 eura? je to to?
malo više, ali da
na početku je bilo 30 eura
to ti je inače Drava rock fest u koprivnici

I HAVE AN ANNOUNCEMENT TO MAKE:

Postala sam kvazi-cija. (Moj zerman (bratić od mame)) je dobio dijete. Muško. Ja sam dobila čast da ga nazovem nekako. Svakako. I pogodite kako sam ga nazvala ;) :D :D :D :D LOL

Back