Ivan
Active Member
to sam i ja rekaoScreamy said:ovaj forum pomalo postaje čmar-net a takvim ga čine useri...
sorry s moje strane
to sam i ja rekaoScreamy said:ovaj forum pomalo postaje čmar-net a takvim ga čine useri...
Screamy said:ovaj forum pomalo postaje čmar-net a takvim ga čine useri...
LOL LOL LOL može sok?BoBo said:Besplatno pivo za sve samo prestanite vise o tome je li tema potrebna ili ne. Jedna tema vise o Maidenima nece ubit forum. Posljednja tema na prvoj stranici foruma je stara skoro 4 mjeseca. Uzivajte. (i ne komentirajte moj komentar nego pivu u ruke ).
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
a dobro :|BoBo said:Forum nazalost podrzava samo pivu.
pa the cult i deep purple uopće nisu loši bendovičmarec said:ja neJ dem,nisu mi bas neki bandovi,eventualno majke vidjet...
Ivan said:pa the cult i deep purple uopće nisu loši bendovi
(a ni zz top da nije otkazao)
a ove hrvatske vatru, hard time i majke preskačem :zzz:
to su stavili tako da se može nazvat festival
ali ok, tko ih voli neka izvoli
nije da pljujem po njima ali ne mogu se mjerit sa DP i cultom
malo više, ali daaxy said:Ček pa Cult svira na nekim bajkerima ? upad 30 eura? je to to?
BoBo said:Mr. Muscolo?