OT: Maiden-world pub

Dickinson's legacy said:
LOL LOL LOL jebote pa šta ti to triba :? :? :? i hate reality tv bullshitssss

Yeah... :roll: Nisam to nikada pratila al znam za ono svakidašnje uključivanje u kuću poslje ponoći (parental advisory :P ). LOL Ako upadne Čmarec,znam da ću to specijalno snimati :D Hihiiiiiiiiii...

LOL LOL LOL

a imati ćeš ga puno za snimati. pijano valjanje po podu, možda si opet skrši arkadu, mozda počne urlikati maidene i definitivno će biti svađa oko stvari koje treba nabaviti u njihovom dućanu(čmarec ima slično kao i ja, jedinu glavnu prehrambenu grupu a to je alkohol LOL).

ewox said:
Yeah... :roll: Nisam to nikada pratila al znam za ono svakidašnje uključivanje u kuću poslje ponoći (parental advisory :P ). LOL Ako upadne Čmarec,znam da ću to specijalno snimati :D Hihiiiiiiiiii...

LOL LOL LOL
ma moje prijateljice su opsjednute s tin i kad san bila u njih to se ne propušta,,, a mene glava zaboli,, ok ajd onaj prvi ka je bija pa sad mogu svatit to je nešto novo ljude zanima al ovo sve posli je zabadanje nosa u tuđe glupostoi,, šta mene briga šta oni rade unutra ionako ništa pametno neče reč il napravit,,, ah jebiga,,, ima ljudi kojima je to super,,, being famous just for being famous,, its bullshit,,,

You're right...ali zamisli Čmareca propustit u ''epizodi'' onako ludog,kako se šetucka u boksericama!Btw:tamo likovi ništ drugo i ne rade nego se samo češkaju za jajca a one babe sline unutra za njima...I onda su preko noći već po svim mogućim naslovnicama...OMFG!
Ahaaaa,sada mi je jasno zašto se Čmarec prijavio LOL Hahaaa :wink:

ewox said:
You're right...ali zamisli Čmareca propustit u ''epizodi'' onako ludog,kako se šetucka u boksericama!Btw:tamo likovi ništ drugo i ne rade nego se samo češkaju za jajca a one babe sline unutra za njima...I onda su preko noći već po svim mogućim naslovnicama...OMFG!
Ahaaaa,sada mi je jasno zašto se Čmarec prijavio LOL Hahaaa :wink:
hahaha jasno je i meni zašto se on prijavija,,, sam je več i reka ali,,, hehe well its just my opinion,,,

Dickinson's legacy said:
hahaha jasno je i meni zašto se on prijavija,,, sam je več i reka ali,,, hehe well its just my opinion,,,

A daaaaaj ženo :D ....Nabaci malo zajebancije!!! :wink:

čmarec said:
ti nevolis reality jer je bruce rekao na ozzfest-u da ni on nevoli! nemos svoje opinion!
as Dickinsonica said,,,, LOL
pa i volin Brucea zato sta uvik kaže ono šta misli i zato šta imamo isti pogled na dosta toga ;) a ne zato što je on to reka pa ču sad i ja mislit tako,,, nisan volila reality puno prije ozzfesta a ka san čula šta je on reka bilo mi je drago da i on tako misli
da baš neman svoje opinion hehehehe u cann tell me all kind of bullshits but not that one,,,,, kako bi mater rekla "tvrdoglavi ovan , nikoga ne sluša "

happy b-day Blaze ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

čmarec said:
sad ti nemas smilsla za zajebanciju, I REPEAT zajebavam se! boli me picka za vase misljenje :evil:
jebote šta se ljutiš odma pa valjda i mi možemo reč šta mislimo,, ti si reka svoje mi svoje i jebiga,,,, no need to be like that,,, nemožemo uvik bit suportive hehe daaaaaaaaamn

axy said:
happy b-day Blaze ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
oh yes LOL al kliko godina stvarno ima no one knows ;)
happy bday anyway

Back