Dickinson's legacy
Member
LOL LOLčmarec said:i give up :cross:
always look on the bright side of life
LOL LOLčmarec said:i give up :cross:
Dickinson's legacy said:oh yes LOL al kliko godina stvarno ima no one knows
happy bday anyway
hehe kao samo za maiden biografiju jednu je reka prave godine ,, al ko zna jesu li i to bile prave i ne sican se vise koja je god bila uvik stavi 19??dickinsonica said:LOL LOL baš san tila reć zna li iko njegove godine, čuva ih ka zmija noge
SRETAN ROĐENDAN!! :banana:
ko će ga znat...ewox said:Blaze je rođen na današnji dan 1963.
dickinsonica said:ko će ga znat...
ewox said:Jebo vas,koj vam je danas svima...Ja ti napišem a ti meni..ko će ga znat!A,maaaa.... :|
8)
dickinsonica said:LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
kraljice !!!!
(to je samo izraz :wink: )
ne virujen dok ne stavin svoj prst u ranu noo just joking LOL LOL LOLewox said:Jebo vas,koj vam je danas svima...Ja ti napišem a ti meni..ko će ga znat!A,maaaa.... :|
8)
oooooooh dear skriva ih trust me pa svugdi ne samo na njegovoj stzranici piše as I said 19?? datum reče al godinu nikad ,,,, i unda je bilo ka se izdavala run to the hills biografija ako se ne varan kao tad je prvi put prizna kliko god ima,,, al nije me baš zanimalo pa nisan zapantila,,,ewox said:Nemam pojma odakle vama da Blaze skriva svoje godine.Čovjek je zajebant i to što na njegovoj official stranici nema god.rođenja ne mora nužno značiti da ih skriva.To barem ako već niste znali možete lako saznati!
Dickinson's legacy said:oooooooh dear skriva ih trust me pa svugdi ne samo na njegovoj stzranici piše as I said 19?? datum reče al godinu nikad ,,,, i unda je bilo ka se izdavala run to the hills biografija ako se ne varan kao tad je prvi put prizna kliko god ima,,, al nije me baš zanimalo pa nisan zapantila,,,
hehe rekla bi ti zašto al bi se moglo krivo svatit pa necu ništa reč heheewox said::wink: ...i da želi sakriti...ne može!Tako da ovo ispada čista zajebancija za one koje to zanima a nisu baš posoljeni...Neznam zašto skrivati,to mi je stvarno glupo a btw.uopće nije star toliko,čak je godinu dana mlađi od mog tate! LOL :wink:
hehe yes indeed LOLdickinsonica said:pa sve je to čista zajebancija, rock 'n' roll
očito da je blaze uspija u svom naumu kad mi raspravljamo o znamenkama stotica i desetica LOL
čmarec said:neznam el ste vidjeli ovo,ali ja sam se usro kad sam sinoc gledo
http://youtube.com/watch?v=XnH9OJP6FTk
oooooooooooo jebenti ko ce sad zaspat jebote :xčmarec said:al ipak,baš brrrrrrrrr
btw.ima verzija na netu od 8 min