OT: Maiden-world pub

dickinsonica said:
LOL LOL baš san tila reć zna li iko njegove godine, čuva ih ka zmija noge :)
SRETAN ROĐENDAN!! :banana:
hehe kao samo za maiden biografiju jednu je reka prave godine ,, al ko zna jesu li i to bile prave ;) i ne sican se vise koja je god bila uvik stavi 19??

dickinsonica said:
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
kraljice !!!!

(to je samo izraz :wink: )

Dala bih ja tebi izmjenjivanje teksta...Sva sreća (tvoja) da sam refreshala i vidjela ovo zadnje! LOL :D :suck:

ewox said:
Jebo vas,koj vam je danas svima...Ja ti napišem a ti meni..ko će ga znat!A,maaaa.... :|

8)
ne virujen dok ne stavin svoj prst u ranu ;) noo just joking LOL LOL LOL
skriva godine koda je žensko ;) al eto Ewox je ipak saznala ,,, uzalud mu trud ;) mora da mu nije dobar make up :D

Nemam pojma odakle vama da Blaze skriva svoje godine.Čovjek je zajebant i to što na njegovoj official stranici nema god.rođenja ne mora nužno značiti da ih skriva.To barem ako već niste znali možete lako saznati!

ewox said:
Nemam pojma odakle vama da Blaze skriva svoje godine.Čovjek je zajebant i to što na njegovoj official stranici nema god.rođenja ne mora nužno značiti da ih skriva.To barem ako već niste znali možete lako saznati!
oooooooh dear skriva ih trust me ;) pa svugdi ne samo na njegovoj stzranici piše as I said 19?? datum reče al godinu nikad ,,,, i unda je bilo ka se izdavala run to the hills biografija ako se ne varan kao tad je prvi put prizna kliko god ima,,, al nije me baš zanimalo pa nisan zapantila,,,

Dickinson's legacy said:
oooooooh dear skriva ih trust me ;) pa svugdi ne samo na njegovoj stzranici piše as I said 19?? datum reče al godinu nikad ,,,, i unda je bilo ka se izdavala run to the hills biografija ako se ne varan kao tad je prvi put prizna kliko god ima,,, al nije me baš zanimalo pa nisan zapantila,,,

:wink: ...i da želi sakriti...ne može!Tako da ovo ispada čista zajebancija za one koje to zanima a nisu baš posoljeni...Neznam zašto skrivati,to mi je stvarno glupo a btw.uopće nije star toliko,čak je godinu dana mlađi od mog tate! LOL :wink:

ewox said:
:wink: ...i da želi sakriti...ne može!Tako da ovo ispada čista zajebancija za one koje to zanima a nisu baš posoljeni...Neznam zašto skrivati,to mi je stvarno glupo a btw.uopće nije star toliko,čak je godinu dana mlađi od mog tate! LOL :wink:
hehe rekla bi ti zašto al bi se moglo krivo svatit pa necu ništa reč hehe
al u ono vrime je moga i skrivat jer nije bilo tliko ljudi koji su net imali i jednin malin potezon saznali sve ;) a cuj moj caca ima 61 pa ih ne skriva i svi misle da je mladji ;) LOL godine nisu važne nego kako se osječaš if u ask me ;)
never too young, never too old ;)
al Blaze je zajebant i možda mu je to samo bilo guišt who knows,, nije ni važno hehe nek uživa :D

pa sve je to čista zajebancija, rock 'n' roll :D
očito da je blaze uspija u svom naumu kad mi raspravljamo o znamenkama stotica i desetica LOL

Btw. ovo drazesno stvorenje ce cuvati moju kucu kad ja upadnem u big brother kucu! :D :D :D

67142207065894290506KoQ2CXopRw.jpg

Back