OT: Maiden-world pub

Dickinson's legacy said:
hehe kako kome ;) LOL ja više volin zajebancije neke
a to počne ići na živce. mislim ne možeš gledat 5 komedija za redom
a nažalost i nema previše dobrih komedija

Ivan said:
a to počne ići na živce. mislim ne možeš gledat 5 komedija za redom
a nažalost i nema previše dobrih komedija
hehe a zašto bi ih gledala 5 za redon pa necu cili dan sidit isprid tva,, al mučke su mi zakon :) ma ima onih starih sve se to da nabavit,,,,
ma prije mi na živce idju ove krvoločne serije nego komedije dobre

Dickinson's legacy said:
hehe a zašto bi ih gledala 5 za redon pa necu cili dan sidit isprid tva,, al mučke su mi zakon :) ma ima onih starih sve se to da nabavit,,,,
ma prije mi na živce idju ove krvoločne serije nego komedije dobre

only fools and horses :metal:

Upravo sam pogledao The Departed. Prosjecan film s ultra glupim krajem. Na kraju je dobio Oskar za prosjecan film, a ne za remek djela.

BoBo said:
Upravo sam pogledao The Departed. Prosjecan film s ultra glupim krajem. Na kraju je dobio Oskar za prosjecan film, a ne za remek djela.
imam ga, ali nisam stigao pogledat. inače, kod mene u kazalištu ga svi jaaako hvale

POZIVAM SVE RIJEČANE
i ostale kojima se hoće i kojima je moguće doći
da dođu na predstavu bjelovarkog kazališta ''Došljak''
27.5.2007 u 19:30h u Kastvu
za ulaznice nije problem bit ću tamo, a ako se slučajno dogodi izvanredna situacija pa da me ne sretete samo recite da sam vas ja pozvao
povedite koga hoćete

evo da se malo preseravam
na ovoj slici možete vidjeti mene (iza ovog kovrčavog dečka) i to kako dolazim na pozornicu se pokloniti, a ovi ljudi koji se vidi da mi plješću su:
(s lijeva na desno)
aleksandar seksan (glumac iz bih), borko perić (nije potrebno objašnjavat), gorna navojec (nije potrebno objašnjavat), lucija šerbeđija (nije potrebno objašnjavat) i nikola ivošević (glumac splitskog HNK-a)
DSCN0378-1.jpg

(malo da se i ja preseravam)

Back