hehehe I rest my case LOLBoBo said:Of course.
pa dobra je to serijaDickinson's legacy said:hahahahahaha LOL daaaaaamn vidin volija si tu sreiju hehe
hehe kako kome LOL ja više volin zajebancije nekeIvan said:pa dobra je to serija
a to počne ići na živce. mislim ne možeš gledat 5 komedija za redomDickinson's legacy said:hehe kako kome LOL ja više volin zajebancije neke
hehe a zašto bi ih gledala 5 za redon pa necu cili dan sidit isprid tva,, al mučke su mi zakon ma ima onih starih sve se to da nabavit,,,,Ivan said:a to počne ići na živce. mislim ne možeš gledat 5 komedija za redom
a nažalost i nema previše dobrih komedija
Dickinson's legacy said:hehe a zašto bi ih gledala 5 za redon pa necu cili dan sidit isprid tva,, al mučke su mi zakon ma ima onih starih sve se to da nabavit,,,,
ma prije mi na živce idju ove krvoločne serije nego komedije dobre
yes yes yes hehe LOLBoBo said:Seinfeld, Only Fools and Horses i Friends. :fist:
LOL LOL LOLStill of the night said:sam svoj majistor!!!
:bananarock:
oooooooooh vidi njega hehe meni je ta serija uglavnon dosadna,,,Still of the night said:sam svoj majistor!!!
:bananarock:
bez ovog uglavnom kod meneDickinson's legacy said:oooooooooh vidi njega hehe meni je ta serija uglavnon dosadna,,,
imam ga, ali nisam stigao pogledat. inače, kod mene u kazalištu ga svi jaaako hvaleBoBo said:Upravo sam pogledao The Departed. Prosjecan film s ultra glupim krajem. Na kraju je dobio Oskar za prosjecan film, a ne za remek djela.