Ivan said:jel si bio na snimanju ramba?
:shock: LOL LOL LOL
Ivan said:jel si bio na snimanju ramba?
mirko123 said:Dado,u cemu je problem..zasto ne odgovaras na pozive i poruke..kaze mi frend da te zvao i ja sam ti slao sms-ove...osjecam se glupo..ne znam da li smo nesto pogrijesili?dali zelis doci na probu ili ne?
BoBo said:huh ... drugi put ne pij kad hodas.
Screamy said:sretno onome kome nešto znači
Ivan said:a ok :err:
čmarec said:i sta ti to sad znaci?
ja nevjerujem u isusa,zeca & co. i sta sad?
Ivan said:pa ali opet Uskrs ljudi, pa niste ateisti?
a sorry ako jeste
meni Uskrs znači i to je uz Božić najbitniji kršćanski blagdan
Uskrs je najbitniji Bozic je najsritniji tako smo nekako u osnovnoj ucili iako se nije rimovalo hihi ma ja virujen al nisan uzorni primjer vjernika ne ispovidan se i ne pricescujen i volin se zajebavat na racun svega pa i religije,, al ono tesko je to sve svatit,,, Biblija je pisana u metaforama i ono,,, al zanimljivo moran priznat heh al crkva je daleko otisla od onoga sta Isus predstavlja,,,Gul_Ranek said:Ja sam isto ateist, ali znam da je Uskrs najbitniji krscanski blagdan, a ne Bozic.
Da I.K. nije (navodno) uskrsnuo, cijele te religije vjerojatno ne bi bilo.
ewox said:Ljudi,sretan Uskrs sa zakašnjenjem.Nisam baš bila u điru jer sam bila doma na moru...
Što ima veze ako netko ne drži do nekog blagdana,lijepo je kada netko nekome čestita bio on ateist ili ne(kako bismo mi vjernici to znali unaprijed)!
Mi čestitamo,sad,ako si ti vjernik ili ne,ne očekujem al možeš mi čestitati natrag!
Nema smisla sada tu raditi neke polemike oko toga ja vjerujem,ja ne...Baš me briga tko vjeruje a tko ne.To je stvar pojedinca i u to ne ulazim!
8)
čmarec said:lijepo je kad neko nekome cestita,ali netreba bit zacudjene kad netko nesto ne slevi,kao sto je ivan stavio smajelic err,zast meni nitko nije cestitao roš hašanu i jom kipur -lolčina- ipak mi je cura jew-bre!
čmarec said:e vidis,neznam a htjela bi mi cestitat,guglaj dušo!