čmarec
Member
majku im jebem,al bi ja to tuko,nisam ni ja bio cvijeće,al ovo je stvarno previše! al si je vjerovatno sam kriv,jer tak nešt dopustit!!!!! strašno
Ivan said:to vam je iz moje škole, ali razred koji je prošle godine maturirao. o tome će vam sutra biti u 24 sata.
taj profesor je dobio otkaz jer je ovakvo stanje bilo na svakom njegovom satu, i što je najbolje čak je i on dosta kriv zbog toga.
ma neee it's not you ... it's me! :banana: :suck:xin said:čim ja došao zamraoj :shock:
axy said:ma neee it's not you ... it's me! :banana: :suck:
čmarec said:prema muzika.hr :
Metal album godine:
1. Motorhead - "Kiss Of Death"
2. Tool - "10 000 Days"
3. Iron Maiden - "A Matter Of Life And Death"
Metal bend godine:
1. Iron Maiden
2. Tool
3. Motorhead
čmarec said:majku im jebem,al bi ja to tuko,nisam ni ja bio cvijeće,al ovo je stvarno previše! al si je vjerovatno sam kriv,jer tak nešt dopustit!!!!! strašno
ma profesor je u veliokoj mjeri sam kriv, ali ti dečki s mrvicu pretjerali, samo što mi se sad ne da pričat jer o tome smo slušali cijeli tjedan. a i bili smo najpoznatija škola u hrvatskojGul_Ranek said:Pa naravno da si je sam kriv... Tko bi drugi trebao uvoditi neki red na sat? Sigurno ne ova stoka. Kad bi uveo, recimo, ispitivanje svaki sat, sto posto bi se za tjedan-dva svi smirili. Problem je sto ocito nema hrabrosti.
axy said:Zašto je svjetski Heavy Metal sotonski?
-metalci otvoreno na razne načine proslavljaju svoga boga sotonu.
-izgledom (mračna odjeća, duge većinom crne kose)
-sotonski simboli kao što su pentagrami, naopaki križevi, 666...
-U pjesmama većinom govore o sotonskoj prevlasti na ovome svijetu.
-Svojim pjesmama pljuju po Spasitelju Isusu Kristu i Njegovoj žrtvi na križu.
-Raspiruju mržnju prema svakom autoritetu koje je Bog postavio.
-Njihovi životi su jako nemoralni.
-Mnogi od njih su na alkoholu i drogi.
-Poznati su po tome što su uvijek okruženi mnoštvom djevojaka s kojima, ono pod normalno, i spavaju.
-Neki od njih se bave i okultizmom dok su neki od njih predali svoje živote samom sotoni.
Znam da će neki reći da nisu baš svi takvi kako sam ih ja opisao (što je i istina) ali ću reći da postoje i gore stvari u svijetu HM kao što su suicid, silovanja, sotonsko opsjednuće, razorene obitelji...(mislim da ove nisu ništa gore od onih prije navedenih??)
JOKTE!
KOGA ZANIMA...
http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/WhiteMetal.html
Ivan said:ne shvaćam zašto si sad to vadila? pa jedino u čemu griješe je to da oni napišu heavy metal, a smatraju sve vrste metala. ja ne mislim da je to točno za heavy metal, ali za drugih par podvrsta je sigurno obuhvaćeno ovdje,
a i white metal je sasvim ok, nije to ni tako loše,
nije da to obožavam jer zbilja nisam toliki fan metala (ne računam ovdje maidene)
ali da ih u nekim stvarima razumijem, DA.
Axy said:btw. jel misliš ić vidit nanowar u booku u 4.mj?
parodija na manovar i slicne....Gul_Ranek said:Nanowar? :?