Ivan
Active Member
axy said:ma ke, izlaktarila sam ih isu mogli ni napred ni nazad
:err: ok
nije se tak činilo kad sam te vidio između onih 2-ce ogromnih likova
axy said:ma ke, izlaktarila sam ih isu mogli ni napred ni nazad
LMAO.... kad sam tebe vidjela, bila sam se opet probila iz 50og u 3-4 red, jer se dalje totalno nije moglo. Lapane hihi :? LOL Barem ja nisam mogla lol. hihi. a talijani su dobili laktove svuda, jedan čak i koljeno u nezgodno mjesto ali nećemo o tome. Inače, neposredno prije nego sam te vidjela je mene zaštitar izvukao van, ali sam se po hitnom postupku opet vratila u prve redove.Ivan said::err: ok
nije se tak činilo kad sam te vidio između onih 2-ce ogromnih likova
Gul_Ranek said:Drugu vecer je pokraj mene i Deana ("Deanmi") bila neka valjda nadrogirana kvocka koja je izvodila nekakav umjetnicki ples cijelo vrijeme... What the frak, rekao bi pukovnik Tigh
Dickinson's legacy said:al nema veze zato je meni svaka druga bila "prokleti digici" jebemu kako in je lipo to u facu rec,,, aargh mrzin taljane glupe,, necu nikad vise u italiju na koncert,,
a oni mali sta se skida,, ja san mu se jos i "fuuuj" zaderala heeh al kako nas je pogleda i rastuzija se hehehehe LOL
Dickinson's legacy said:(heheeh sad ce mi Ivan vjerojatno objasnit,,, ko i u busu za Harrisa i Smitha hehehehe)
:edmetal:axy said:ma ke, izlaktarila sam ih isu mogli ni napred ni nazad
Marinx said::edmetal:
Nisam ovako laktario vec odavno
Jos veci gust jer sam laktario glupe talijane.
:evil: :evil: :evil:
axy said:ah,... ,mi labinjani
ej man ja danas stižem doma, malo sam još bolesna ali ako ozdravim do sutra idemo pit
Ivan said:koje sliku iz backstagea?
ja nisam slikao ništa.
ne znam na koju misliš? sa doug hallom?
(btw o mojim nogama ćemo kasnije, ali se mogu vidjet lijepo u predstavi u kojoj 10-ak minuta trčim u tajicama što ljudi vode pod najodvratniji dio predstave)
hehe thank you thank youaxy said:first of all, welcome, stay and enjoy your stay
kako je lijepo vidjet rastuću populaciju na forumu!!!!!!
a šta to? I wanna know... IVANE zini! LOL