Maiden croatia said:A to je bila promocija one prve, ova druga, vama zanimljivija će biti za mjesec dana.
BTW. Na kraju ove prve ima preko cijele bijele stranice bez numeracije jedan stih Adriana Smith-a. Morao sam 8)
Maiden croatia said:aksi je pogodila, ali samo dva zadnja stiha, ispod kojih piše; Adrian Smith 1986
Ivan said:ja sam bar album pogodio
btw ima adrian još masu lijepih stihova
a ne samo u tih par pjesama sa SIT-a
pa znam, htio sam reći da meni to nisu najljepši njegoviaxy said:pa nitko nije rekao da su samo ti lijepi :?
arijana1807 said:ma najljepše stihove je napisao harris blood brothers...kog to nerasplače onda stvarno...
a koji su tebi naj ? ako se možeš odlucit barem top 3 ili tako neštoIvan said:ma definitivno je steve napisao najljepše i blood brothers te rasplače, ali ima i boljih iako i blood brothers jaaaako visoko kotira
axy said:a koji su tebi naj ? ako se možeš odlucit barem top 3 ili tako nešto
arijana1807 said:kak misliš proučavaš?
arijana1807 said::? zbilja si čudan!
axy said:nije , samo je FANATIK kao i ja ... ); lol i ja u ztadnje vrijeme proučavam baš legacy
Ivan said:pa ta je pjesma rudnik, ali zbilja
ima toliko skrivenih stvari koje možeš shvatit na milijun načina. ne bi se uopće čudio da steve jednom napiše nekave pjesme. da objavi zbirku pjesama, jer ovo je savršeno. čovjek ima talent