OT: Maiden-world pub

Dickinson's legacy said:
hehe thank you thank you ;)
ma ja se zajebavala da neznan na nekin slikama ko je to,,, i ono vidi oovi isti Harris i tako te gluposti a Ivan me svaki jebeni put ozbiljno svatija i objasnjava mi hehe ;)

pa da, nažalost jesam :(
ali nema veze

to je bila kao provjera meni

ok mrs. ..., dickinson's legacy

Ivan said:
koje sliku iz backstagea?
ja nisam slikao ništa.
ne znam na koju misliš? sa doug hallom?

(btw o mojim nogama ćemo kasnije, ali se mogu vidjet lijepo u predstavi u kojoj 10-ak minuta trčim u tajicama što ljudi vode pod najodvratniji dio predstave)
heheh da da na tu sliku mislin,, hm onda je to vjerojatno stipin apart bio,, neman pojma,,,
mmmmmm HOT LEGSSSSSS
doc cemo te Tomo i ja gledat hehehe :banana: nece vise na maidene ic sad cu samo na tvoje predstave ;)

Dickinson's legacy said:
heheh da da na tu sliku mislin,, hm onda je to vjerojatno stipin apart bio,, neman pojma,,,
mmmmmm HOT LEGSSSSSS
doc cemo te Tomo i ja gledat hehehe :banana: nece vise na maidene ic sad cu samo na tvoje predstave ;)

a samo sam u jednoj predstavi u tajicama, na ostalima sam obučen u malo više odjeće.

btw imam najtanje noge bjelovarskog kazališta sigurno ( a vjerojatno i dalje )

Ivan said:
a samo sam u jednoj predstavi u tajicama, na ostalima sam obučen u malo više odjeće.

btw imam najtanje noge bjelovarskog kazališta sigurno ( a vjerojatno i dalje )
LOL LOL heheh a kad si to izjavio u busu jebemu,,, pa je bilo "sta si ti neki baletan???" hehe pa da ;) LOL
e a di je JURAs?

Dickinson's legacy said:
LOL LOL heheh a kad si to izjavio u busu jebemu,,, pa je bilo "sta si ti neki baletan???" hehe pa da ;) LOL
e a di je JURAs?

a ja se ne sramim to reći, da nemam tako tanke noge ne bi dobio ovu ulogu, jer to treba bit odvratno

a šta ja znam gdje je juras

Ivan said:
a ja se ne sramim to reći, da nemam tako tanke noge ne bi dobio ovu ulogu, jer to treba bit odvratno

a šta ja znam gdje je juras
pa ne tribas se ni sramit samo mi je smisno to bilo ;)
heh volis bit odvratan??? aaaa zato si se ti skinija u mudante u busu heheh
just kidding ;)

Dickinson's legacy said:
pa ne tribas se ni sramit samo mi je smisno to bilo ;)
heh volis bit odvratan??? aaaa zato si se ti skinija u mudante u busu heheh
just kidding ;)
mudante?
a je ti izraz

pa zato da mi se hlače osuše, bile su užasno mokre. kužiš ?

čmarec said:
dobro ivane! stavio sam za ljude koji možde nisu vidjeli! :x
sorry, to sam rekao jer sam mislio da je netko već stavio, ali očito nije ovdje nego na generalu valjda, sorry

Back