OT: Hrana

upravo sam jeo špinatom i mljeveno meso pomiješano. baš mi je palo na pamet da bi se to dalo smiješat i odlično je. preporučam

axy said:
daklem, netko nam je ozdravio ;) kihhihi

apču! apču!

hehe. ja sam danas jela 2 pizze. to je to ;)
pa nisam bas potpuno ozdravio ali puno bolje mi je :wink:
a od prekjucer sam na aktualnoj UN dijeti.danas sam jeo rizoto sa sampinjonima + zelena salata

Iron Domek said:
pa nisam bas potpuno ozdravio ali puno bolje mi je :wink:
a od prekjucer sam na aktualnoj UN dijeti.danas sam jeo rizoto sa sampinjonima + zelena salata

UN dijeta LOL !Ljudi,meni nikada nije bilo jasno zašto neki(sad već svi oko mene) idu na te dijete!U 90% slučaja je to prijeko nepotrebno !Vidim kako si točno uništavate psihu s tim!Mislim-Znam da za tako nešto moraš imati jeb... karakter!Nemam problema sa zdravljem ni kilogramima a da imam prvo što bih napravila-trčala bi svaki dan k'o majmunica ako treba i maraton! :D Neznam kako bih npr.mogla odoljeti omiljenoj čokoladi,palačinkama,sladoledu ili bilo kojoj slastici na stolu...Ma,nema šanse!To je opaka tlaka!
Npr.tek si sada startao s tom dijetom!Dali znaš koje namirnice moraš konzumirati,s kojima ih kombinirati,koje nesmiješ kombinirati?Jer...jedna neispravna kombinacija i sve ti pada u vodu(jer to su kalorije)!Svaki dan ima točno određen br.kalorija koliko smiješ unjeti!
I,da!
Javi mi se kad budeš trebao imati vodeni dan,da te pitam kako ćeš to preživjeti!
b.t.w.živim s ljudima koji nisu izdržali ni tjedan dana!Imaš i forum na tu temu,pa se logiraj ako si znatiželjan o toj temi!

Cheers!

Ja danas za ručak jedem grah!

Daj kakve još dijete neće izmislit.
Iako imam 80 kg i 185 cm,to je normalno,al nisam recimo građen ko neki,priznajem da imam stomak i to meni ne smeta,ko msmeta nek negleda.
Ja na dijetu nikad nisam pomišljao, iako priznajem da otkad sam u školi u ZD i u onom prokletom domu , izgubio sam koju kilu,al to nije dijeta.

Sve u svemu ja mislim da nas dijeta može još više uništit.Naš metabolizam.

:D

Flash_666 said:
Daj kakve još dijete neće izmislit.
Iako imam 80 kg i 185 cm,to je normalno,al nisam recimo građen ko neki,priznajem da imam stomak i to meni ne smeta,ko msmeta nek negleda.
Ja na dijetu nikad nisam pomišljao, iako priznajem da otkad sam u školi u ZD i u onom prokletom domu , izgubio sam koju kilu,al to nije dijeta.

Sve u svemu ja mislim da nas dijeta može još više uništit.Naš metabolizam.

:D

Pametno¨!

Rafaelo kuglice.

A znate li koji je pain in the ass napraviti sedamdesetak kuglica. :x :edpoop: :edmad: :brainmunch: :cry: :clansman:

BoBo said:
Rafaelo kuglice.

A znate li koji je pain in the ass napraviti sedamdesetak kuglica. :x :edpoop: :edmad: :brainmunch: :cry: :clansman:

znam kak je zeznuto napravit 30, a ne znam za 70 ali pretpostavljam

BoBo said:
Rafaelo kuglice.

KAD IH BUDEŠ SAM NAPRAVIO PREKO 200 kom.-JAVI SE!!

:edsmoke:

B.t.w.Danas se prekrcavam cijeli dan!Za doručak sam jela paštu s govedinom i umakom od vrhnja i paprike,nakon toga pitu od višanja.
Ručala sam neki kelj na žlicu(bakin)
a od tada se krcam voćem i slatkišima...Što me još čeka-neznam...Duga je večer... :D

Do 200 niti ne mogu doci jer bi vjerojatno poceo ubijati sve oko sebe negdje oko 100. ;)

Danas oslic s pomfrijem.

BoBo said:
Do 200 niti ne mogu doci jer bi vjerojatno poceo ubijati sve oko sebe negdje oko 100. ;)

Večer prije svog rođendana odlučila sam napraviti tortu i počela sam negdje oko 22h...Bila sam s tim gotova oko 1h ali mi to nije bilo dosta pa sam do pola 6h mjesila slasne okruglice... :edlighter:

Back