OT: Hrana

Zadnjih par dana ....

piletina s kumpirima
palacinke s mesom i povrcem
pileci gulas s rizom

Danas mi je ručak bio toliko dobar da sam isto jela 2 puta danas!
Juha,svinjski šnicli dinstani s lukom,mirodijama,gljivama i vrhnjem(na lovački-opako dobro),prilog-njoki i zelena salata! :D

jucer za rucak pohana piletina + umak od sampinjona + krumpir pire + zelena salata
danas za rucak pohana piletina (od jucer) + riza

Ivan said:
grah neki :edbarf:

ne voliš grah? LOL ja ga obožavam,posebno ako je još onako zapečen u pečnici kad skuhan.... :P
evo,baka kuha neko zelje,kumpir i domaće kobasice koje ne podnosim organski :edbarf:
mislim da ću malo kasnije pizzu naručit ili nazvat mamu u Rv i reći joj nek mi hp expressom pošalje nešto jestivo LOL

ewox said:
ne voliš grah? LOL ja ga obožavam,posebno ako je još onako zapečen u pečnici kad skuhan.... :P
evo,baka kuha neko zelje,kumpir i domaće kobasice koje ne podnosim organski :edbarf:
mislim da ću malo kasnije pizzu naručit ili nazvat mamu u Rv i reći joj nek mi hp expressom pošalje nešto jestivo LOL

ma zapeče ga i moja mama, ali ne voli ga

btw danas
zelje
špinat i puretina s umakom

Pecena piletina s krumpirima.

Usput napravili smo sirup od limuna i naranci. Ovdje ga je nemoguce kupiti i dosad sam pio samo sirup od narance, ali mi je dosadilo je nije isto. Ispalo je odlicno tako da vise necu kupovati ni kad sam u Splitu.

BoBo said:
Usput napravili smo sirup od limuna i naranci. Ovdje ga je nemoguce kupiti i dosad sam pio samo sirup od narance, ali mi je dosadilo je nije isto. Ispalo je odlicno tako da vise necu kupovati ni kad sam u Splitu.
i moji to rade, ali mi ne paše okus

Iron Domek said:
za rucak sam jeo pilece bijelo meso s topljenim sirom i spinatom

:P Špinat!Me too!Uz juhu,pariške šnicle i pire!
:D Nije ti valjda nos curio dok si jeo?! :wink:

za večeru part 2(tj.kasnu večeru-podrazumijeva se prije spavanja)-čokolino!

:)

Danas je bila košnja vinograda pa sam bila na paninima,no sada ću to sve nadoknaditi dobrom kasnom večerom!!! :P

Ivan said:
i moji to rade, ali mi ne paše okus

Meni ne idu slatki sirupi uz rucak, tako da je limunov savrsen za to. Napitke tipa coca cola i ostala soft drink sranja ne konzumiram.

BoBo said:
Meni ne idu slatki sirupi uz rucak, tako da je limunov savrsen za to. Napitke tipa coca cola i ostala soft drink sranja ne konzumiram.
ja kod kuće ne pijem sok, a i bircu mi je glupo, ali ipak uzmem (najčesšće onda pijem neki voćni)
ali ne volim sokove toliko, voda je zakon

Juha,mlinci,salata,kuhana domaća šunka,sir.Za desert draškov kolač (nešto kao munchmallow,samo bolje) i sok od ananasa!

:P

Jutros sam super doručkovala,moj omiljeni džem od malina s kukuruznim kruhom i kakao,nakon toga napolitanke i krušku.
Za ručak bi trebala biti neka frita s bog zna čim(baka kuha) 8) ali neću to jesti jer mrzim jaja,sama ću si napraviti lazanje!
Mijauuu,I'm Garfield the kitty :D

:wink:

Back