OT: Hrana

BoBo said:
A kako cu ti opisati okus. haha Bolja je nego srdela. :D

ono šta ja znam ... znaš kako ljudi znaju reć da su žablji krakovi kao piletina? mislila sam na neku usporedbu ili nešto slično ;)
 
axy said:
ono šta ja znam ... znaš kako ljudi znaju reć da su žablji krakovi kao piletina? mislila sam na neku usporedbu ili nešto slično ;)

Pa skusa je dosta slicna srdelama s malo boljim okusom. Ako to moze pomoc. haha

Iron Domek said:
za rucak lignje punjene sa sunkom i sirom, prilog pomfri i tartar umak

Zeludac mi se okrene kad vidim/procitam lignje.
 
Joj Bobo,šta nisi mogao naći neku bolju usporedbu!Ja sam ovisnik o ribi a neznam koliko je ti često jedeš!Zadnjih par mj.sam na kontinentu,inače sam s mora,kuča mi je 10 m od mora!Srdela (ja kažem smrdela)je najprljavija i najsmrdljivija riba,ne simpatiziram ju!Srdela mi nekad ima dobar okus ali obavezno mora biti hladna!Skuša je nešto bolja iako ju uglavnom love u fonji ali se nikako okusom ne može usporediti sa srdelom!!!Meni okus nije ni približan,posebice jer je skuša puno veća riba i ima drugačije meso!Well,ovisi i na koji način je pripremljena!!!

:wink:

b.t.w;prošla me boljka,danas ću si sama napraviti omiljeno jelo za ručak!
Bit će špinat i krumpir-pire (mesa mi je preko grla za još 2 mj!!!) i napravit ću puuuuuunoooooooooo!!!

:P
 
veeeeliki panin sa nekim gadljivim sirom i dobrom salamom + 2 naranče
radim paštu sa čokoladom njami :D
 
@axy
Pastu s čokoladom?Koja vrsta paste i kakva čokolada?Mora da je dobro?!
Hm,sigurno bi mi nokti izrasli nakon toga? :D
 
ewox said:
@axy
Pastu s čokoladom?Koja vrsta paste i kakva čokolada?Mora da je dobro?!
Hm,sigurno bi mi nokti izrasli nakon toga? :D
bilo koja pašta, koju pospeš sa preljevom od čokolade. njami. ili samo čokoladom u rahu, ali s preljevom je bolje.

nokti rastu da,lol ... slikat ću ih pa ti pokazat sliku lol meni su sada divni moji, imaju nekih 6cm
 
axy said:
nokti rastu da,lol ... slikat ću ih pa ti pokazat sliku lol meni su sada divni moji, imaju nekih 6cm

wowww...može,da!

No,vratimo se na temu!Ja sam danas skuhala maneštru za ručak i bilo je njamiiii... Za desert sladoled štraus!Dilišs :P
 
Back
Top