OT: Hrana

Jučerašnji jelovnik:

Doručak: Jaja na oko i šunka
Ručak: Pita od sira , dezert pita od jabuka
Večera:Palačinke(sa marmeladom)

likvor said:
I imaju okej kuhinju(gulaši i paprikaši) samo su im salate slatke, sadrži dosta meda kuhinja, ali sve u svemu okej. i imaju jebeno velike suhomesnate proizvode u vidu kobasica i hrenovki.

salate i onako ne jedm previše, samo par zalogaja za prilog, nikad kao glavno jelo.
suhomesnati proizvodi :banana:

Ivan said:
salate i onako ne jedm previše, samo par zalogaja za prilog, nikad kao glavno jelo.

To je i dobro da ne jedeš jer bilje nikad nije pomoglo zdravlju. a i zabrinuo bi se za tvoje duševno zdravlje kada bi postao salatoman. :wink:

Flash_666 said:
Jučerašnji jelovnik:

Doručak: Jaja na oko i šunka
Ručak: Pita od sira , dezert pita od jabuka
Večera:Palačinke(sa marmeladom)

Uvijek ih jedem s Nutellom osim kad mi se da pa ih napunim pudingom i breskvama i jos zalijem hladnim slagom.

Ili kao glavno jelo punjene mljevenim mesom s povrcem.

likvor said:
To je i dobro da ne jedeš jer bilje nikad nije pomoglo zdravlju. a i zabrinuo bi se za tvoje duševno zdravlje kada bi postao salatoman. :wink:

LOL

Sto pomaze? Slanina? Cvarci? ;)

Nisam salatoman, ali kao dodatak jelu je uvijek dobro dodje. Naravno na domacem maslinovom ulju i kvasini, ne s jogurtom, vrhnjem ili sl.

BoBo said:
Ili kao glavno jelo punjene mljevenim mesom s povrcem.
ili piletinom i nekakvim jogurtom s komadićima krastavaca, nešto šta moja mama radi. btw pohane

BoBo said:
Jogurt ... hmmmm .... not for me. :)

ma mislim da je ili jogurt ili tartar, nisam siguran. imao sam to jutros za doručak i bilo je bez i jednog od tih dodataka.
evo slike:
P1010067.jpg

oprostite na mom slikarsom umijeću, ali palačinke baš i nisu toliko fotogenične. ali su zato prefine

Ajme...danas ručak po mojoj želji-rođendanski!Jupiii!!!Bilo bi bolje da mama kuha, ali,što je tu je!!!Let's eat some pastrvas... :D :D

8)

Usput vas sve pozivam na tortu!!! :P

Back