OT: Hrana

ewox said:
Večer prije svog rođendana odlučila sam napraviti tortu i počela sam negdje oko 22h...Bila sam s tim gotova oko 1h ali mi to nije bilo dosta pa sam do pola 6h mjesila slasne okruglice... :edlighter:
asti jebemu stvarno imas volje ;) ja nevolin pravit kolace hihi to mater uvik radi,,, ja recen da cu napravit sta god drugo triba samo ne usisavat i kolace pravit,,, jednon u zivotu napravih tortu od banana ito za Dickinsonov rodjendan :banana: i cak je zakon ispala ;)
a kad smo vec kod hrane,,, iden malo nutele pojist ben mu ,,, stalno nesto iden ,,, dok su svi na UN dijeti ja se prizderajen heh

heh tek san sad vidla na stranici prije da se un dijeta spominje damn hehe zar i ti sine brute zar i ode????? ma jebemu di se god okrenes,, ma moja jedna prijateljica to sve pazi nista posli 6 pa strasno malo il nimalo slatkiša pa ta neka cudesa jebemu ja nebi mogla.. ja slatkiša pojiden ko prase malo i nebi mogla bez toga i te neke live kombinaci i bez kruva,, ma daj e,.,. mislin da samo triba vise akcije

upravo sam jeo neke ribe i bile su ok, ali nemma pojma koja vrsta. nije neka meni jako poznata

Ivan said:
to je prava dijeta. ništa 2-3 dana

nadam se da si barem ostao na vodi

LOL

Ma koja dijeta? Imam 2-3 kile viska nakupljene tijekom zime, ali ce se to rastopiti do pocetka lipnja. "Nista posebno" znaci da nisam jeo nista o cemu vec nisam ovdje pisao.

BoBo said:
LOL

Ma koja dijeta? Imam 2-3 kile viska nakupljene tijekom zime, ali ce se to rastopiti do pocetka lipnja. "Nista posebno" znaci da nisam jeo nista o cemu vec nisam ovdje pisao.
ma znam, šalim se :D

BoBo said:
Znaci tako .... sprdas se samnom. :shock: :x LOL
a da, morao netko i pisat. bar offtopic

danas sam bio na ručku u bosni i jeo janjetinu, bila je odlična

Iron Domek said:
za rucak vegetarijanska pizza domaca, a za veceru 2 krempite i rebro cokolade
cekaj ti si na onoj modernoj dijeti?
nesto mi poznato to pizza za rucak pa nesto slatko za veceru hehehe
svi pricaju o tome hehe morat cu se zdebljat 10 kila da bi si mogla priustit da oden na tu dijetu i izgubin 20 da mogu bit IN jebemu ovako me niko nevoli :D

Dickinson's legacy said:
cekaj ti si na onoj modernoj dijeti?
nesto mi poznato to pizza za rucak pa nesto slatko za veceru hehehe
svi pricaju o tome hehe morat cu se zdebljat 10 kila da bi si mogla priustit da oden na tu dijetu i izgubin 20 da mogu bit IN jebemu ovako me niko nevoli :D
nisam ja na toj dijeti zato sto je moderna nego zato sto sam cuo da je dobra i da se moze dobro smrsaviti...nije da patim od nekih trendova :wink:

Iron Domek said:
nisam ja na toj dijeti zato sto je moderna nego zato sto sam cuo da je dobra i da se moze dobro smrsaviti...nije da patim od nekih trendova :wink:
haha ma zajebajen jer iman tu jednu prijateljicu koja bas gadno pati od trendova i od nje san prvo i cula za tu dijetu pa ,,,, hehe ma ono svi pricaju o tom pa je zoven moderna ;) hehe polako s tin nije ti zdravo naglo mršavljenje kliko god oni hvalili dijete ;)

Back