Ivan
Active Member
ma ima brata garant, mislim da sam imao sliku čakDickinson's legacy said:ne,,, ja imam brata, Bruce nema hihi odakle ti to pobogu e??? daj da zabijem prst u ranu,,
ma ima brata garant, mislim da sam imao sliku čakDickinson's legacy said:ne,,, ja imam brata, Bruce nema hihi odakle ti to pobogu e??? daj da zabijem prst u ranu,,
ne, znam da sam čitao da se alex zove i brat i gitarist te da dolazi do zabune, na nekome site-u je to pisaloMaiden croatia said:mislim da je tu Marija mnogo upućenija....
Ako misliš na Alex-a Možda si pobrkao Alexa dicksona, koji je svirao na njegovom solo albumu...
kolega iz benda je Alex Dickson ne Dickinson soooooooo,,,,Ivan said:ne, znam da sam čitao da se alex zove i brat i gitarist te da dolazi do zabune, na nekome site-u je to pisalo
može biti da sam se zeznuo, ali ću pokušat naći baš to
Dickinson's legacy said:kolega iz benda je Alex Dickson ne Dickinson soooooooo,,,,
mozda je uzrok zabune prezime,,
+ ima rodjaka koji ima bend,,, mozda si na njega mislio neznan,,
al neeeema veze posalji ti nama sliku Bruceovog brata hihi
i nema on cacu,,, on je bezgresno zacece hihihi Bruce Almighty
bas me briga kako mu se caca zove e,,,, ne zanimjau me te neke live informacije o njima... drag mi je Bruce a ne njegova neka rodbina jebemu,,, cini mi se da zaboravljas na glazbu oe,, da te vise zanimaju neku podaci pusti,, tebi je vazno kako Bruceov gitaris izgleda i zove se a glazba nista,m, vis kod mene je malo to drugacije pa ti nemam slike od njih dvoje,,,,Ivan said:ako nađem sliku stavit ću ju
inače ne znam za članove benda (bruceovog solo) imena jer nisam fan brucea samog, a i ne mogu reći da me to oduševljava iako ima par ok stvari
bruceov čača se zove BRUCE i imam intervju u kojem to piše to sto posto
(a možeš li mi pokazati slučajno sliku tog alexa dicksona i tog rođaka da vidim kak izgledaju pa ću ti znači reći je li došlo do zabune ili ne)
hehe eeh zajebava je on mene dugo sad je dosa red na mene hihi ma zajebancija,,, daj mu izvor svojih informacija hihiBoBo said:Aj' ne pilaj ga. Dosadit ce mu za par godina. Jos je mlad.
Po informacijama koje sam dobio Bruce ima sestru, a ne brata. Ima rodjaka koji svira i pjeva u nekom bendu.
Dickinson's legacy said:hehe eeh zajebava je on mene dugo sad je dosa red na mene
hahaha u don't know me,, so think again drugi put kad nesto vako budes pisa,,,, if u kill me its selfdefence but if i kill u i call it vengeance my friend,,,,Marinx said:Tko ti je kriv kad pustas svakog da te zajeba
Dickinson's legacy said:hahaha u don't know me,, so think again drugi put kad nesto vako budes pisa,,,, if u kill me its selfdefence but if i kill u i call it vengeance my friend,,,,
Dickinson's legacy said:bas me briga kako mu se caca zove e,,,, ne zanimjau me te neke live informacije o njima... drag mi je Bruce a ne njegova neka rodbina jebemu,,, cini mi se da zaboravljas na glazbu oe,, da te vise zanimaju neku podaci pusti,, tebi je vazno kako Bruceov gitaris izgleda i zove se a glazba nista,m, vis kod mene je malo to drugacije pa ti nemam slike od njih dvoje,,,,
nisan pokusavala bit smijesna uopce tako da te niko ne triba skakljat samo san rekla svoje misljenje,,, i ovo sve se odnosilo na Brucea a ne na maidene,,,, soooooooIvan said:sorry, ali ovo je zbilja nisko. mislim ne kužim, ako bi to trebalo bit smiješno onda neka me netko poškaklja (motikom) da se nasmijem jer zbilja nije.
a to da ti mene napadaš da ja ne slušam dovoljno maidena ili da su mi ovakvi podatci važniji, ma daj molim te. ja to radim samo zato što želim znati više, to ne znači da ja ne slušam maidene, nego sam samo malo jače lupljen maidenima i to je zato. zanimaju me okolo takve stvari ali da zbog toga kažeš da ne slušam maidene je lakrdija.
(bruceovu solo karijeru ne volim)
ostali oprostite što sam toliko offtopic
marinx
nemaš beda, ne ljutim se ja :wink:
Iron Domek said:zast joj se pomijesa raspored slova? :shock:
likvor said:jel mogu samo pitati zašto toliko zareza zaredom?
mozes pitat,,, hihi pa eto zato jer tako pisen, zarez tocka ista stvar, ne zabrinjavan se oko takvih detalja,,, forgive me father I have sinnedlikvor said:jel mogu samo pitati zašto toliko zareza zaredom?