Turneja 2008.

Gul_Ranek said:
Bracno putovanje! :D

Navodno da ce u Portugalu biti neki RiR, do tamo ti ima nesto manje kilometara. :D

More then a honeymoon. ;)

Za RIR sam pitao da vidim hoce li u J. Ameriku u sijecnju ili poslije Australije.

Iako je i Indija dobar kandidat za prvi koncert jer im je na putu do Australije.

The Pharaoh said:
Maideni mjesec u na Rock In Riu na Maidenima.. Di ćeš bolje :) :)

Rekoh Australija. Datum RIR-a mi samo sluzi za potvrdu da ce u Australiji poceti turneja.

Kristijan i ja smo se nest dogovarali za ljedecu turneju da idemo u japan,karta london japan je 5000kn i jos bi trebalo 5000 za trosit,tak da bi to bilo do jaja kad bi upalo :D

čmarec said:
Kristijan i ja smo se nest dogovarali za ljedecu turneju da idemo u japan,karta london japan je 5000kn i jos bi trebalo 5000 za trosit,tak da bi to bilo do jaja kad bi upalo :D
ako dobim na lotu javim vam se, pa se pridružim LOL

čmarec said:

Povratna karta? Ili se nadate da cete se vratiti o trosku japanske imigracijske sluzbe? :D

The Pharaoh said:
LOL LOL mjenjam bubreg za kartu maidenovog koncerta :edheadbang:

kako si skroman brate dragi...mislim da bi bolje bilo da ga prodas kad ga se vec zelis rijesiti,heheee...nebi jedan konc bio tvoj,vec cijela turneja...(ti je dovoljno jedno 50 hiljada evra=vrijednost jednog bubrega) :D hahaaa very nice! :wink:

ewox said:
kako si skroman brate dragi...mislim da bi bolje bilo da ga prodas kad ga se vec zelis rijesiti,heheee...nebi jedan konc bio tvoj,vec cijela turneja...(ti je dovoljno jedno 50 hiljada evra=vrijednost jednog bubrega) :D hahaaa very nice! :wink:

onda ću povest cijeli maiden world na koncert i to je to LOL

The Pharaoh said:
onda ću povest cijeli maiden world na koncert i to je to LOL

...Opet si pre skroman!Toboz nas ima na stotine ovdje?Come on...Ima nas MOZDA desetak(ako mislis ovdje gdje smo mi,domaci)...Na nas nebi potrosio ni soma eura...Znaci,ostaje ti jos 49 soma,hehee...
Jedino ako nisi mislio na kompletno citav MW,to ti je nekih par tisuca pacijenata(neznam tocno,daj ti provjeri,broj raste svaki tren(EDIT;7584 :D ))...Al ne vidim razlog da ti nekom bogcu placas kartu koji na svaki konc leti s Bruserom,hehee :wink: Ajde nama obicnim smrtnicima...A jesi velikodusan... :D

a kaj ti drugo preostaje ako ne prodaš bubreg za koncert??? dušu si dao, srce isto, sav si njihov, pa kaj ti onda bubreg sim-tam...makar i to bi ti vjerojatno i otkazalo ako se nebi napajalo enegrijom Maidena 8)

bez zamjere :)

According to Metal Y Carnaval, Iron Maiden will play at River Plate's "Monumental" Stadium in Buenos Aires, Argentina, with a capacity of 75,000. Please note that this show has not been officially confirmed yet.

According to Norwegian Adressa, Iron Maiden will play at Lerkendal Stadion in Trondheim, Norway. Please note that this show has not been officially confirmed yet.

Back