Turneja 2008.

ma da pharaoh slažem se
jer se zbilja bojim (a iskreno se nadam da se to neće dogodit)
da bi mogli svirat ponovno iste pjesme kao RTTH, TNOTB ..... i ostale dobre stare stvari, ali radije mi se sluša nešto drugo

Pa pričalo se da će Early Days pt.2 turneja obuhvatiti Powerslave, SIT, SSOSS i No Prayer... pa ko će im više vjerovat. Ne kužim. Pa koliko znam, na ED pt.1 su svirali albume do Powerslave.

Nigdje se nije spominjalo da ce ova turneja obuhvatiti NPFTD, koliko ja znam.

Na ED 1 su svirali stvari do Piece of Mind (ukljucujuci taj album). Vidi snimku iz Ullevija iz 2005 za primjer.

Znam da, ali znaš kako to već ide po forumima. meni je iskreno svejedno hoće li svirati 7 ili 3 albuma pošto nisam gledo ED pt1. turneju. U svakom slučaju bit će to osvježenje, kako za Maidene tako i za fanove.

hms

nije svejedno..to znaci da ce svirati 6 ili 7 stvari koje uvijek sviraju a to ti je pola koncerta..prevedeno zaboravi aleksandera ili rime..ubaciti ce the evil,clairvoyant,madness,2min,aces high powerslave i waysted years...jebat cu im sve po spisku..lazovi..rekao je bruce da ce svirati samo od powers. do seventh

hompage.jpg

Prema popisu na dnu postera je ocito s kojih ce albuma biti setlista.

to mi je malo blesavo. ak su imali early days part one s prvih par albuma zakaj ne nastave di su stali? :?

Ma nastavit će, pa mislim da sami shvaćaju da bi im to bio glup potez i da natpis albuma dole označava do kud su došli sa early daysom :) :)

Ne, nemaju hrabrosti napraviti setlistu koja će se sastojati sa minimalnim brojem pjesama sa ostalih albuma. Naravno da su IM i HBTN obavezni, ali svejedno će ugurati još barem i Troopera, NOTB, RTTH. Rod kaže još Revelations, i to je onda šest pjesama koje nisu dio tematike.

Ali opet, bolje ova setlista natuknuta od Roda nego ono sranje sa turneje Give Me Ed ili ova sa drugog dijela AMOLAD-a.

hms

hej gul..pa give me ed nije bio los.. 22 accacia,revelations boots,clairvoyant..kad se sjetim te turneje prodju me trnci od uzbudjenja..budimpesta,bec,zagreb,zlin..kako je bilo dobro..bolje nego sex i cokolada zajedno

Re: hms

mirko123 said:
hej gul..pa give me ed nije bio los.. 22 accacia,revelations boots,clairvoyant..kad se sjetim te turneje prodju me trnci od uzbudjenja..budimpesta,bec,zagreb,zlin..kako je bilo dobro..bolje nego sex i cokolada zajedno

jeah right!

Pa i bolje da imaju iron maiden....trademark ipak. zovu se iron maiden, sviraju iron maiden, koncert bez iron maiden nije maiden koncert......
Mene samo zabrinjava da ce imati i flashback na pjesme koje spadaju pod EDpt1, i koje u vec svirali na prosloj ED turneji.

Iron Maiden are all set to play a "mega concert" at the Universitario de Caracas Stadium in Venezuela, as part of the 2008 world tour. This is part of a series of Mega Shows that will take place at the Caracas, which also includes the Rolling Stones in March.

Zanima me je li 100% sigurno da ce turneja poceti u Australiji?

Kad je predvidjen RIR (brazilski)?

Back