The Pharaoh
Member
BoBo said:Ti me koncerti bas ne vesele s obzirom na kolicinu idiota u prvim redovima.
živjela balkanska stoka LOL
BoBo said:Ti me koncerti bas ne vesele s obzirom na kolicinu idiota u prvim redovima.
Maiden croatia said:P.S. Rod mi je to rekao.... spominjao je i Australiju i da se dvoji oće li tamo početi ili u Brazilu a za Englesku je rekao da mu Wembley nije zanimljiv i da ide na Hyde park i da će to biti jedini koncert tamo najvjerojatnije. Za hrvatsku neću ništa javno govoriti. Tebi ću Bobo poslat pm u svezi toga za par dana da vidiš što mi je o tome napisao Rod, te Steve Lazarus (čekam lazarusov mail, jer dogovaramo nešto jako zanimljivo).
BoBo said:Bilo je samo pitanje hoce li turneju poceti 2008. ili zavrsiti 2009. u Australiji odnosno J. Americi. Nece tamo ici tijekom zime. U Sj. Americi i Europi ce biti tijekom svibnja - rujna. Jedino mi nije jasno kad ce u Sj. Ameriku kad su krajem srpnja, odnosno pocetkom kolovoza u Njemackoj, a svi ostali vazniji festivali u Europi su u lipnju.
Sto se tice Londona vjerojatno im je Hyde park isplativiji od Wemblyja, odnosno Wembly je preskup za organizaciju. Naravno da ce im to biti jedini koncert kad su takvu praksu imali zadnjih par godina (Reding, Donington).
Maiden croatia said:pa ako se sjetiš prošlogodišnje turneje, ona je počela u kasnom ljetu u Americi i sve je bilo ok.... ne vidim tu problem.
Maiden croatia said:p.s. - ne znam što je ovo s kvotanjem.... ali uredno stisnem citiraj i pišem... ne želi kvotati ispravno.
Jan/Feb , South America (speculation)
SAO PAULO
RIO
BUENOS AIRES
SANTIAGO
Feb/Mar Australia (almost confirmed)
MELBOURNE x2
SYDNEY x2
PERTH
April Japan (speculation)
TOKYO
OSAKA
May/June USA/Canada (speculation)
Usual suspects
QUEBEC
MONTREAL
CAMDEN
HARTFORD
TORONTO
EDMONTON
CALGARY
MSG
DENVER
IRVINE/LOS ANGELES
SAN ANTONIO
June/July EUROPE (speculation plus one confirmed)
Based on what Bruce said about Pyramids, ancient mariners,
GOTHENBURG - Uvellii Stadium?
STOCKHOLM - Olympic Stadium ?
HELSINKI - where ?
NORWAY - somewhere between Bergen and Oslo ?
ENGLISH MUDDY FIELD (Knebworth?, Hyde Park?, Wembley?, Glastonbury?)
PARIS - Bercy or Parc Des Prince
ITALY - where, Milan or Monza ?
SPAIN (Barcelona or festival not sure)
HOLLAND (festival probably) - Weert ?
SWITZERLAND (festival probably)
BELGIUM (festival probably)
DENMARK (Roskilde possibly)
ATHENS
CROATIA (possibly)
POLAND (possibly)
1 confirmed gig so far and only German gig:
2008-07-31 to 08-02 Wacken Open Air
Kristijan said:Thanks to John-Stevehunter for making the list
BoBo said:LOL
Ma daj. To su samo njegova nagadjanja. Kad je to sastavio? Prije dva dana kad je objavljen Wacken? :wink:
BoBo said:Prevelika je ovo turneja da bi bila samo dva koncerta u istocnoj Europi.
Da si ovo o gospodi i parama u dzepu rekao pred tri tjedna, pokopali bi te ovdje...mirko123 said:bojim se da ce to biti turneja velikih festivala..neda se gospodi svirati za 5-6ooo tisuca ljudi..odsviraj 10 koncerata u europi,stavi pare u djep i bjezi..nadam se nekakvom pragu ili becu,budimpesti,a za zagreb mi je tako svejedno..divljaci su,bobo,ne samo u prvim nego i u desetim redovima