hehe čmarec moj stavio si sliku prije nego je koncert počeo
nije neki problem doč do prvog reda ,,, problem je tu ostat,,, čisto sumnjam da su svi ti klinci bili tu i na kraju koncerta ,,, ovaj tip kojem se vidi komad ruke na kraju slike mi je prijatelj i susjed i ja san bila tu dok nije kenny doša :wink: i ovo šta mirko govori nije bez razloga ,,, pa u gorici je ljudi moji dragi ograda pukla EEEEEEE i tu je moglo poginit masu ljudi da nije bilo wallya koji je doletija odma dok se naš security usra i Dickinsona koji je reka everybody take one step BACKWORDS na šta su ljudi reagirali ko hipnotizirani,,, to se negdi drugo nije dogodilo ,,, moglo je bit gadno
opet se moran složit s mirkom,,,, u grazu je bila divota u prvome redu ,, do tad nisan mislila da ću ikad gleat maidene iz prvog reda cili kobcert
u sloveniji je bilo malo zajebano al izdržljivo i tužno al istinito u nas je tako,,, ljudi koji idu po koncertima često će ti isto reč gorica je bila najgora šta se izdržljivosti i hm opasnosti tiče iako je meni bilo savršeno ,,, činjenice su činjenice kliko god to nekima bilo il smišno il glupo za svatit
i taj prijatelj kojeg san spomenila ima svojih 35-6 godina i bija je na fear of the dark turneji usrid rata i često je po koncertima i uvik je u prvome redu al doslovno uvik i sam je reka da je gorica bila najgora za izdržat ... i nemožeš sudit iz drugog trećeg reda kako je u prvome pobogu,, bila san i ja u drugome trećemu redu di ti možeč izač kad te počnu gurat moš otić popt nešto i vratit se al u prvome redu nema zajebancije i nije to šta će neko reč da nisi pravi fan il whatever tamo je poseban osječaj,,,
i zašto ovo napadanje odma,,, svak troši pare na ono šta voli ne mora neko bit bogat da bi vidja maidene vanka negdi ,več ako mu je to najvažnije štedi za to,,ne ide se na maidene svaki dan,,,,
i čmarec pobogu šta si mi "reka" ka si me vidija u zg prošli put??? remember pokaza si na majicu s (jebiga ja to još zovem) doningtona.. a mirko se hvali jel? LOL oh dear oh dear oh dear :banana: