Turneja 2008.

maiden

slusaj..ti smiri hormone..ti kenjavis..vi ste poceli upotrebljavati izraze da netko sere..sad ces ti meni soliti pamet..i prestani s tim izrazima o sranju i kenjavi..ovo je forum..ti reci svoj stav a ja svoj..nitko ne kenjavi niti sere..
ja samo govorim gdje je meni ljepse gledati maidene..koji kurac sve dozivljavate osobno..sad ces ti meni govoriti da ne dodjem u goricu..jako si pametan,svaka cast

Re: maiden

mirko123 said:
slusaj..ti smiri hormone..ti kenjavis..vi ste poceli upotrebljavati izraze da netko sere..sad ces ti meni soliti pamet..i prestani s tim izrazima o sranju i kenjavi..ovo je forum..ti reci svoj stav a ja svoj..nitko ne kenjavi niti sere..
ja samo govorim gdje je meni ljepse gledati maidene..koji kurac sve dozivljavate osobno..sad ces ti meni govoriti da ne dodjem u goricu..jako si pametan,svaka cast

sorry. obično kad nekome nešto ne paše, to ne radi. ak sam ti bio neugodan ili misliš da sam te vrijeđao, ja se ispričavam.
moj stav sam rekao i stojim iza njega. ako ti se ne sviđa stanje pri koncertu u hrvata i bližoj okolici, ne moraš doći. maideni još uvijek nikoga ne tjeraju da dodju na određene koncerte.:wink: za ostale koncerte, koji su u inozemstvu, i kazes da je tamo bolje, nitko te ne spriječava da tam odeš. smeta me što je malo malo pa hrač-pljuv po rulji i koncertu u gorici. :|

maiden

ma sve je super..osim izraza da netko sere..ovo je tema turneja a ne hrvatska publika..ako ja kazem da je u gorici bilo puno pijanih i nabrijanih kretena zasto vi to shvacate osobno..ja nikoga s foruma nisam vrijedjao..iznio sam svoj stav..ti si mogao napisati da je u gorici bio med i mlijeko i nikome nista..ne,ti to dozivis osobno i pocnes ici u krajnost kao da si advokat 15 000 ljudi koji su bili u gorici..niti ja tebe niti ikoga zelim uvrijediti...ja znam da nekog to iritira ali imam pravo iznjeti svoj stav da mi je gorica najgore iskustvo a gledao sam maidene 30 puta live

Re: maiden

mirko123 said:
ma sve je super..osim izraza da netko sere..ovo je tema turneja a ne hrvatska publika..ako ja kazem da je u gorici bilo puno pijanih i nabrijanih kretena zasto vi to shvacate osobno..ja nikoga s foruma nisam vrijedjao..iznio sam svoj stav..ti si mogao napisati da je u gorici bio med i mlijeko i nikome nista..ne,ti to dozivis osobno i pocnes ici u krajnost kao da si advokat 15 000 ljudi koji su bili u gorici..niti ja tebe niti ikoga zelim uvrijediti..ako vas vrijedja to sto vi slinite na spomen koncerta u hrvatskoj a ja ne onda ja tu nemam sto reci..

ja mislim da je ova rasprava suvišna. ti si par somova ljudi klasificirao da su pijane budale zbog 20 mozda 30 kretenoida koji su radili pizdarije. :?
rest my case

maiden

naravno da je rasprava suvisna..ja sam napisao puno kretena..nikakve somove nisam spominjao..mozda sam ja lud i preosjetljiv..eto,nadam se da ce netko na forumu stati i na moju stranu u vezi mog stava da je u gorici bilo prezestoko,da nista nisi mogao vidjeti i da si se doma vratio slomljen..samo sam htio reci da ce slicno biti i ove godine i da stoga ne dijelim vase odusevljenje koncertom u hr..na kojega cu naravno otici jer kao i vi svi obozavam maidene

ovako,vidim da sam incident izazvao :D sranje ? hmmm sto je cudno u toj rijeci ? kad ti netko nesto kaze,ti kazes ne seri i to je to , zasto si se mirko osjetio prozvanim ? imas neke traume od sranja ? ja sam se jednom usro od straha,does that count ? ja sam bio u gorici u prvim redovima dok me nije uhvatilo srenje (MAJKE MI MILE 8) ) i onda sam morao ici u kemijeski wcej! u gorici nije bilo toliko strasno koliko tu pojedinci opisuju,kao sto sam i reko bilo je mnogo chicks u prvim redovima,a posto znamo da su sve metalke zgodne (pogledajte samo kolegice sa forum) to je to...ja bi prije rekao da je na stonesima guzva u prvim redovima gdje bude stampeda,gnjecenja i sta ti ja znam ( zadnje sto sam cuo je su njima,koliko im traje karijera vec 14 fanova poginula na koncertima...tako da...maideni su piece of cake!!! i jos jednom kazem da je u gorici bilo podnosljivo a ne ovako kako se opisuje,a ovo sto ces ti Mirko dati pare da ih ides van vidjet bolje nego se tiskat sa stokom balkanskom....tvoj problem,tu su vecina skolarci i studenti,koji nemaju bas neka sredstva..gledo sam i ja maidene i ostale a shitload,tako da i ja malo znam o cemu pricam,ovo sto si rekao da ako netko nemoze otici do praga ili beca da je to njegov problem,zasto ? ti imas 35 godina radis i imas neke pare,situiran si,zasto sad "djeci" solis pamet i pravis se vazan ? ja sam od milana 06 do danasnjeg dana potrosio 2500 E na razne pizdarije i koncerte i isto ima prosjecnu hr placu...ovo da ces dat radje 1000 neg 300kn,zasto ? samo da mozes biti u prvom redu ? WTF ? ako si diehard fan idi u prvi bilo gdje i nagnjeci prsni kos...nekuzim cemu ovo natezanje,ako ste vi rekli da je bila katastrofa u gorici,a mi ne,tj ja sam reko da serete,sto ste se odmah nasli uvrijedjenim ? pogledajte malo moje postove,ni jedan nije bez psovke :D anyways,fuck it,idem gledat film!

maiden

cmarec..izuzetno si duhovit..ok..tebi je normalno da nekome kazes da sere..ja se nisam uvrijedio ..napisao sam da ti seres i nikome nista..ne moras sad od sranja raditi spektakl..ona prva recenica je bila ironija..fore su ti lose..
ja nepoznatim ljudima ne govorim da seru..eto,samo imamo razlicite stilove.. moja je greska sto sam spomenuo prag i bec..ljudi to shvate kao hvalisanje..neki na pivo i cigarete potrose 50 kuna dnevno a ja stedim za maidene..eto moje cigarete i pive su prag i bec..

ja mislim da ja jesam onak dost smjesan 8) a jos pijem i pusim 8) a od cega se sve danas rade spektakli mislim da moje sranje ima zasluzeno mjesto na ovom forumu 8)

p.s. mirko relax,ostarit ces brzo,budi cool i flegma kao ja 8)

maiden

cmarec..ja sam pogrijesio sto sam spomenuo prag i bec..onda ljudi reagiraju na nacin..koji se k ovaj kurci i tako to..samo sam iznio svoj stav o publici u gorici..to uopce ne mora znaciti da sam u pravu..eto,ja imam 10 frendova kojima je u gorici bilo katastrofa..mozda smo prestari i preosjetljivi...ne zelim se ni sa kim prepirati..to je nepotrebno

Ne shvacate da je Cmarec pripadnik francuske diplomatske skole i ima jedan poseban nacin komunikacije. :D :D :D

Usput, mislim da je na koncertima Stonesa daleko manja guzva pri prvom redu nego na Maidenima jer na Stonese dolaze "tri generacije" ljudi, dok na Maidenima ipak prevladava nesto mlađa publika koja je nabrijanija na prvi red.

hehe čmarec moj stavio si sliku prije nego je koncert počeo :) nije neki problem doč do prvog reda ,,, problem je tu ostat,,, čisto sumnjam da su svi ti klinci bili tu i na kraju koncerta ,,, ovaj tip kojem se vidi komad ruke na kraju slike mi je prijatelj i susjed i ja san bila tu dok nije kenny doša :wink: i ovo šta mirko govori nije bez razloga ,,, pa u gorici je ljudi moji dragi ograda pukla EEEEEEE i tu je moglo poginit masu ljudi da nije bilo wallya koji je doletija odma dok se naš security usra i Dickinsona koji je reka everybody take one step BACKWORDS na šta su ljudi reagirali ko hipnotizirani,,, to se negdi drugo nije dogodilo ,,, moglo je bit gadno

opet se moran složit s mirkom,,,, u grazu je bila divota u prvome redu ,, do tad nisan mislila da ću ikad gleat maidene iz prvog reda cili kobcert ;) u sloveniji je bilo malo zajebano al izdržljivo i tužno al istinito u nas je tako,,, ljudi koji idu po koncertima često će ti isto reč gorica je bila najgora šta se izdržljivosti i hm opasnosti tiče iako je meni bilo savršeno ,,, činjenice su činjenice kliko god to nekima bilo il smišno il glupo za svatit

i taj prijatelj kojeg san spomenila ima svojih 35-6 godina i bija je na fear of the dark turneji usrid rata i često je po koncertima i uvik je u prvome redu al doslovno uvik i sam je reka da je gorica bila najgora za izdržat ... i nemožeš sudit iz drugog trećeg reda kako je u prvome pobogu,, bila san i ja u drugome trećemu redu di ti možeč izač kad te počnu gurat moš otić popt nešto i vratit se al u prvome redu nema zajebancije i nije to šta će neko reč da nisi pravi fan il whatever tamo je poseban osječaj,,,

i zašto ovo napadanje odma,,, svak troši pare na ono šta voli ne mora neko bit bogat da bi vidja maidene vanka negdi ,več ako mu je to najvažnije štedi za to,,ne ide se na maidene svaki dan,,,,

i čmarec pobogu šta si mi "reka" ka si me vidija u zg prošli put??? remember pokaza si na majicu s (jebiga ja to još zovem) doningtona.. a mirko se hvali jel? LOL oh dear oh dear oh dear :banana:

up the irons

mare..pa graz mi je njaljepsi koncert u zivotu..ali ne zaboravi..u grazu je bilo super i u 5 iu 10 redu..to sto smo se ti i ja ugurali u prvi red pored nezainteresiranih austrijanaca je posebna prica..ja ako je ispalo da se kurcim sa pragom i becom se ispricavam..ponekad se zapalim za diskusiju pa nesto lupim u afektu a poslije mi je zao..ja sam u gorici bio peti red prve dvije stvari..stotine ljudi su padale oko mene..po nekima sam gazio..pritisak je bio takav da sam se doslovno usrao..moj sogor koji je samnom protutnjao i milano i njemacku koji nisu lagani tererni izdrzao je u prvom redu do pola druge pjesme..na trooperu su ga izvukli vani..ali to nije bitno..samo mi je zao sto su neki ljudi naovom forumu to shvatili osobno..ja samo iznosim svoj stav...2 dana nakon gorice sam ih gledao u ceskoj..grad zlin..ljudi su na koncertu bili u slapama..uzivali,pljeskali,bruce se penjao na stupove 10 puta..ja se prosetao u 3 red..uzivao..na bis se probio na ogradu..tip me na fear of the dark malo zakaci laktom i onda mi se izvinjava 5 minuta..

Jok djeco, smirite tenzije.
Ovo se da tako jednostavno riješit.
Ko voli nek izvoli.
Činjenica je da je na našim milim Balkanskim prostorima publika malo "sirovija", ali to nije prepreka za odgledat koncert.
Mogu usporediti mojih par koncerata, i Maidena i ostalih, i nije tolika razlika.
Drugo je područje Skandinavije di rulja ni ne benga ni ništa nego joj je najveći domet konccerta kimanje glavom u ritmu. SRAČ SRAČ SRAČ
Anihu, skulirajte se.
Ko oće u Goricu ide, ko ne ne.
Nije pitanje love za konc, jer ako netko skupi za Wacken, mirko, može i za Beč. Tako da taj argument ne stoji.
I ja ću ić u Gpricu ili di god bude tu, ne zato šta je jeftinije, nego zato šta su u HR. i to je to ;)

A sada idem srat okolo ;)

ps. Čmarec ljubavi moja ne stvaraj nepriojatelje na obje strane ;) LMAO LMAO LMAO

nisam ja mislio da se netko tu preserava ako je bio vani na koncertima,samo kazem da netreba nabijat nekom na nos kao...ahhh idite vi na koncerte u hr ja cu uvjek ici van,jer tamo nije tolika guzva...ljudi nemaju para i idu gdje mogu...
@marija,ono u boogaloou je bila zajebancija jer sta se ja tebi imam preseravat kad si ti bila na bruce airu,nemam ti sta ni reci...a i vidjela si u kakvom sam stanju bio :D

uglavnom,sve 5 i nezelim se s nikim svadjat.

up the irons

ma nema tu nikakve svadje..samo malo zucnija rasprava...nisam htio nikome nabijati nista na nos..sad mi je jos jednom zao sto sam spomenuo bec i prag..samo sam govorio kako mi je bilo u gorici i kako ce mi biti ove godine na hrvatskom koncertu..naravno da cu ici pa makar sjeo na tribinu..kad cmarec stavi slike iz doningtona ja sam sretan jer znam da je pravi fan i da mu je bilo dobro..ne smatram da se kurci..meni je samo bilo zao puno ljudi koji su cekali hrvatski koncert a otisli isprebijani i sa rijecima.."nista nisam vidio"..a to sam cuo od barem 10 mojih frendova

hehehe čmarec čmarec ;) samo kažem kako je to isto moglo izgledat ko neko hvaljenje nekome :) kao što je nekima izgledalo ovo šta je mirko reka ,,, zavisi sve s koje strane gledaš a znan da mirko to nije mislija onako kao su neki svatili i glupo je da se sad mora zbog toga ispričavat, napadnut je bez razloga jer se ne želi shvatit šta je tija reč... normalno da ćemo otič svi na taj koncert u HR nije važno u kojem gradu ali ono šta je reka za goricu stoji ;)
hehe e da i meni je graz bija najbolji,,, prvi red sredina e nije moga bit bolji pogled ;) i nije bilo guranja ko svudgi drugo,, najbolji koncerti su u austriji,,, oni se boje prvog reda ;) :)

@axy haha šta stvarno misliš a vikinzi nisu divlji??????? u better think again ;)

up the irons

ja sam u grazu bio prvi red ispod smitha..nekoliko puta mi je pogled pao na mare koja je bila na sredini prvog reda..kad bi ispred nje stao bruce vidio si da je"gotova"..koje su to bile emocije :shock:

up the irons

prvo:stadhalle u grazu je bila krcata
drugo:to uopce nema veze s vezom..3 dana ranije je t mobile arena u pragu bila rasprodana...pa nije bilo lomljave nego jedna vesela i prijateljska atmosfera..dosao sam u treci red i bilo me sram izgurati zene od 40 godina u prvom redu..mi i poljaci smo bili malo zesci a cesi su nas gledali kao ratne zlocince
LOL LOL

Back