Maiden croatia said:Mislim da nećemo i da nije do neozbiljnosti organizatora. Maiden management je shvatio da nam je bolje dati datum kad nije EP, a ponuditi ga drugoj zemlji, koje se na EP nije ili neće plasirati. No, opet, organizator im je uvjetovao, ako bude iza 15.07. da se ide na more, pa se sada traži povoljnije i cjelokupnije rješenje. Poljud Maiden managementu izgleda jako primamljivo, Zadar ima bolje geografske predispozicije, pa se sada o svemu na dugo i na široko razmišlja. Dakle, koncerta u HR će biti, samo ne odlučuje jedna strana, nego tri strane. Maiden management, hrvatski organizator i lokalne gradske uprave, odnosno institucije koje su važne da se koncert održi.
Ja vam mogu donositi ovako što saznam ili ako oćete, mogu šutiti, pa kad bude na Maiden stranicama objavljeno da znate..... eto, predložite mi.
Maiden croatia said:Ja vam mogu donositi ovako što saznam ili ako oćete, mogu šutiti, pa kad bude na Maiden stranicama objavljeno da znate..... eto, predložite mi.
pa eto..jedino sto smo saznali je da si svaki 5 dana spomenuo novu lokaciju LOL ..nemoj se sada odmah ljutiti..kad i ako bude koncert treba objaviti lokaciju i datum..ovo je sve iz supljeg u prazno ali ocito i to nekoga zabavlja..mi koji cemo ici na inozemne koncerte smo prema ovome svemu prilicno ravnodusni..Maiden croatia said:Mislim da nećemo i da nije do neozbiljnosti organizatora. Maiden management je shvatio da nam je bolje dati datum kad nije EP, a ponuditi ga drugoj zemlji, koje se na EP nije ili neće plasirati. No, opet, organizator im je uvjetovao, ako bude iza 15.07. da se ide na more, pa se sada traži povoljnije i cjelokupnije rješenje. Poljud Maiden managementu izgleda jako primamljivo, Zadar ima bolje geografske predispozicije, pa se sada o svemu na dugo i na široko razmišlja. Dakle, koncerta u HR će biti, samo ne odlučuje jedna strana, nego tri strane. Maiden management, hrvatski organizator i lokalne gradske uprave, odnosno institucije koje su važne da se koncert održi.
Ja vam mogu donositi ovako što saznam ili ako oćete, mogu šutiti, pa kad bude na Maiden stranicama objavljeno da znate..... eto, predložite mi.
ako ce situacija u publici biti kao u VG 2003 bolje da ne dolazeMaiden Istra said:Dobro zboriš.Ima još do 6. mjeseca...do onda ćemo se naslušat još brdo datuma,mjesta održavanja i sl.ali bez obzira na sve...glavno da oni dođu u hrvatsku,pa jebemu m**** pa to svi želimo i sanjamo godinama!!!
pa upravo sam zato ja i ravnodusan..radije odem jednom na maidene u prag ili bec nego 10 puta na maiden u goricu ili zadarSnake said:ako ce situacija u publici biti kao u VG 2003 bolje da ne dolaze
nije ploca problem, kad dodjes na nju na konju si, problem je iza nječmarec said:joj ajd sta serete sad svi,na maiden koncertima jos nitko nije poginuo,sad ak si u prvom redu ispada kao da si u auschwitzu na onoj ploci od m2 gdje vas hitler 12 nasadi...jooojjjjj,kako su svi ljudi prezivjeli i u gorici i u beogradu??? ti mirko na cmaru ides pod fat powerslave,nevjerujem ja sad na ima bas puno ljudi koji ti mogu mjesto preuzet ili te izgurat...
p.s. kolko zenskih bude na koncertima u prvim redovima i nije im nist
mirko123 said:pa bas nas lijepo castite da seremo..e pa onda moram napisati da serete vi.. ja sam samo napisao onako kako je..a to sto vi ne mozete otici u prag ili bec to je vas problem..pitaj bilo kog normalnog civjeka kako je bilo u prvih 10 redova u gorici..to je bilo prezivljavanje a ne gledanje koncerta..ja sam napisao jednu veliku istinu..evo,neka bobo potvrdi ili stipe koji ih je gledao u puno zemalja..vi slinite sto ce doci u hrvatsku a meni je svejedno..i sad ja serem..bas vam hvala..ja imam prosjecnu hrvatsku placu i nije mi zao za maidene potrositi..radje dam 1000 kuna za bec a ne 200 za zagreb..ovo je forum gdje se iznose stavovi..ne morate odmah skakati i govoriti da serem