pocelo je pocelo ... turneja 2006.

Mali OT! sorry

Axy nisam znao da si ti u labinu,ja bio u utorak i srijedu prošli na onom punk,rock festu,da sam znao mogli smo neko pivo zaklat! Jebga!

ZAto ubuduće ljudi ak idete negdje iz svog matičnog grada najavite to par dana prije tu pa da se nadjemo!

čmarec said:
Mali OT! sorry

Axy nisam znao da si ti u labinu,ja bio u utorak i srijedu prošli na onom punk,rock festu,da sam znao mogli smo neko pivo zaklat! Jebga!

ZAto ubuduće ljudi ak idete negdje iz svog matičnog grada najavite to par dana prije tu pa da se nadjemo!

a shit! bzvz... ali meni je Labin matični grad (Rijeka = faks). Bile smo ja i Marta (=girl on the edge). Ajde sad brzo sam U ri pa je to većini bliže ;) LOL

Snake said:
jos 4 dana

a ja danas naletio na NoTB i Trooper EPe za 11€ oba

svaki 11 ili oba 11? :shock:

ma znam.... :D a di bi se sakrio, molim te lipo :D

Namaš frke za karte, one nisu u nojim rukama, ali sve je sa organizatorom sređeno i sve ćete na vrijeme znati. Na kraju krajeva, karte će biti kod mene. Taman posla da sad svima šaljem poštom. Skupo i risky...

ma dobro , glavno da imamo karte a sad bilo one kod mene doma u ladici ili kod tebe potpuno mi je svejedno , vjerujem ti...
nadam se da ćemo uspjet iskamčit još koju za subotnju večer

Scream for me said:
ma dobro , glavno da imamo karte a sad bilo one kod mene doma u ladici ili kod tebe potpuno mi je svejedno , vjerujem ti...
nadam se da ćemo uspjet iskamčit još koju za subotnju večer
That would be NICE...

btw... SFM, jesi šta dogovorio sa Wicky za knjigu? jer ovaj moj frend kao da je u zemlju propao, ne javlja se ni ne odgovara na mail :?

Scream for me said:
wicky se ovaj vikend vraća sa odmora tako da ću onda razgovarat s njom pa ti javim sve detaljnije
ok, ako preko nje ne ide, meni lova stiže na račun brzo pa ću probably moć i preko kartice uzet ;)

pošalji mi na mail kad budeš znao :D

BoBo said:
Moj zadnji koncert Maidena je bio 26. lipnja 2005, a tako ce i ostati. Ovo je stvarno previse. Ako hoce skupljat lovu u Skandinaviji i VB mogu i bez mene.

LOL

Flight.jpg

Back