Maiden croatia
Active Member
inače bobo sa ovog sam te foruma citirao u svojoj knjizi koja uskoro izlazi... baš u svezi ove teme :evil:
Maiden croatia said:inače bobo sa ovog sam te foruma citirao u svojoj knjizi koja uskoro izlazi... baš u svezi ove teme :evil:
BoBo said:
ja = :cross:
Maiden croatia said:pokazat ću ti ovih dana na pm... ne spominjem imena realna...
:err: sumnjam da ću tamo, a i da će maideni ponovno snimat dvd verziju rir koncertaSnake said:Rock & Pop Radio confirmed today on their morning news that Maiden will play in Argentina & Brazil in January 2007.
The band will play at least 2 shows, 1 in Argentina at the River Plate Stadium for the Quilmes Rock Festival, and 1 show at the Brazilian Rock in Rio which Maiden headlined for the climax of the Brave New World Tour.
The Quilmes Rock Festival will be take place at the National Football Stadium of Argentina & River Plate, and on the auxiliary field (training field) for the National Bands.
Other bands that could be on the festival are Guns`n`Roses, AC/DC and Depeche Mode.
sto se i mene tice ne moraju, samo nek bude neki kvalitetan bootleg sa tog koncerta...... ipak je spektakl u pitanjuIvan said::err: sumnjam da ću tamo, a i da će maideni ponovno snimat dvd verziju rir koncerta
ma ne znam, jedino me zanima to što će za razliku od dod turneje ova imati koncert na otvorenom. za dod nisam siguran ali mislim da nije imala. bit će zanimljivo vidjetSnake said:sto se i mene tice ne moraju, samo nek bude neki kvalitetan bootleg sa tog koncerta...... ipak je spektakl u pitanju
imala je i DoD turneja open air koncerte, isto u Juznoj AmericiIvan said:ma ne znam, jedino me zanima to što će za razliku od dod turneje ova imati koncert na otvorenom. za dod nisam siguran ali mislim da nije imala. bit će zanimljivo vidjet
je?Snake said:imala je i DoD turneja open air koncerte, isto u Juznoj Americi
Gul_Ranek said:I ja... Realno gledajuci, osim Poljske, Austrije i Mađarske, nema tu bas materijala za "punokrvnu" turneju.