axy
Active Member
Scream for me said:hm....ako ne produlji rok uplata za još 2 mjeseca
nedaj bože
ma rekao je da je zaključio pa valjda je.
nadam se
Scream for me said:hm....ako ne produlji rok uplata za još 2 mjeseca
BoBo said:Je li drugi koncert rasprodan?
šteta mislim šta ne idešBoBo said:Ne idem, ali ako nije rasprodan onda se ne trebate brinuti.
Scream for me said:ja ću se prestat brinut kad ih stipe kupi a dotad živim u strahu
BoBo said:Zato svoja putovanja sam organiziram jer je sve pod apsolutnom kontrolom i nema iznenadjenja. Mozda odem u Glasgow.
axy said:to je far awaaay (aka rainmaker lol)
ma ne ideš sam?
a dobro to je ok. ti si u mađarskoj..BoBo said:Pa i nije kad letis ... Bratislava - London - Glaasgow. Necu sam nego s curom, a i tamo cu biti kod prijatelja.
axy said:možda imamo istog prijatelja gore ... hehe
BoBo said:Zato svoja putovanja sam organiziram jer je sve pod apsolutnom kontrolom i nema iznenadjenja. Mozda odem u Glasgow.
Girl_On_The_Edge said:control freak (to je meni "dijagnosticirala" psihologinja u skoli LOL )
axy said:BTW .... jel znaš .... šta je danas?
100 DANA DO MILANA!
can't wait ... :suck: :suck: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
a ja sutra kidam u njemacku, sto ce reci i single i album ce biti u mojim rukamaIvan said:i 10 dana do izdavanja singl TROBB :banana:
Snake said:a ja sutra kidam u njemacku, sto ce reci i single i album ce biti u mojim rukama
Ivan said:pa ne izlazi u njemačkoj 10 dana ranije LOL
Snake said:u ovaj supak svijeta