BoBo
Active Member
axy said:- Vidi, mama, vozim se bez zubiju ...
fidi mama, fošim še beš žubiju.
axy said:- Vidi, mama, vozim se bez zubiju ...
ja cu investirati u motorhead :banana:BoBo said:Zahvaljujući neuzvraćenoj ljubavi i poštivanju od strane Maidena lovu koju sam trebao potrositi na turneju investirao sam u
MaidenMadness said:ja cu investirati u motorhead :banana:
LOL LOLGul_Ranek said:Odlucio sam i ja donijeti svoj bicikl (koji btw stoji u mojoj kamp-kucici u Istri) i njime se vozikati po gradu (tocnije, na relaciji kuca-tenis-kuca). Jebes hrvatske cijene benzina!
BoBo said:Vijesti o novom albumu su me dovele u iskusenje da se zaletim na koncert u Glasgow iako sam rekao da necu nigdje ove godine.
glasgow ti je sold outBoBo said:Vijesti o novom albumu su me dovele u iskusenje da se zaletim na koncert u Glasgow iako sam rekao da necu nigdje ove godine.
CroatianTROOPER said:glasgow ti je sold out
BoBo said:Vijesti o novom albumu su me dovele u iskusenje da se zaletim na koncert u Glasgow iako sam rekao da necu nigdje ove godine.
Gul_Ranek said:BoBo, kako rjesavas probleme rasprodanih gigova?
BoBo said:@Ivan: Samo Glasgow dolazi u obzir.
Girl_On_The_Edge said:kazu nesto o tome, koliko je komplicirano otici tako negdje vani sam na konc, nabava karata, smjestaj ... (uzmite u obzir da imam samo 17 godina , okej, okej, za mjesec dana 18 :banana: )
tnx!