čmarec
Member
Ja idem u milano i španjolsku 10000%!!!
kako si iskombinira te letove ??? i za koju lovu ??čmarec said:Ja idem u milano i španjolsku 10000%!!!
BoBo said:Ako im je vaznije gdje ce vise zaradit neka im tamo i dolaze. Ja nigdje ne idem.
Maiden croatia said:Inače..... podržavam Bobu u ovome, mada moj nedolazak neće ništa promijeniti, pa ipak idem. Ne znam komu je ovo trebalo, no ova mini europska turneja čini mi se, napravljena je tako da bude u potpunosti rasprodana i da se sa time mogu hvaliti, što mi niti sliči na maidene, niti bih volio biti fan takvih maidena. Ne znam što je Rodu Smallwoodu udarilo u glavu ili postoji još neka istanca iznad njih.
@Croatian Trooper ---> ako sam ja uspjela u prvi red na Helloween možeš i ti tamo (kako me odlamio jedan tip u rebra al je dobio svoje)... ne da možeš nego hoćeš ... tj hoćemo svi skupa nadam se ... ipak su to Maideni !BoBo said:Zar te to moze sprijeciti da dodjes u prvi red? LOL
sada ce prostor do bine biti posebno ograđen za 60tak clanova IMFC (to ti kosta 10funa godisnje)axy said:@Croatian Trooper ---> ako sam ja uspjela u prvi red na Helloween možeš i ti tamo (kako me odlamio jedan tip u rebra al je dobio svoje)... ne da možeš nego hoćeš ... tj hoćemo svi skupa nadam se ... ipak su to Maideni !
i kad počne konc, ko će znat dali jesi ili nisi član FCa ako uletiš unutra nekako ... sve se može ako se hoće... i ako imaš muda LOLCroatianTROOPER said:sada ce prostor do bine biti posebno ograđen za 60tak clanova IMFC (to ti kosta 10funa godisnje)
CroatianTROOPER said:sada ce prostor do bine biti posebno ograđen za 60tak clanova IMFC (to ti kosta 10funa godisnje)
mislim da si cak i u pravu : Entry to our 'get up front' lottery - 60 fanclub members plus guest will get special early access to each European concert on the forthcoming winter tour, enabling them to get right up to the front of the stage barrier!BoBo said:Neće biti ograđen.
kako si ZAOMaiden croatia said:Vidjelo se u Poljskoj kako je to fumkcionirao. Kada sam rekao šefu security-a par pravih riječi, ne da je pustio mene (koji nisam smio ući), nego mi je rekao da ako vidim bilo kojeg fana iz Hrvatske neka slobodno kažem čuvaru da je to hrvatski fan i da će ući. Tako su ušli svi, ne samo iz busa, nego i još dvadesetak njih sa strane. Neki stranci su mi davali na desetke eura da ih prošvercam, no (bijah lud) iz principa nisam htio, a mogao sam dobru paricu zaraditi, jer bilo je masu kandidata. Dakle, samo trebaš reći par ključnih riječi security-u koje svako security puši (bar tako ja funkcioniram na svim koncertima do sad) i ulaz ti je svugdje slobodan. A koje su to riječi... E, neka to bude moja mala prošvercerantska tajna... :banana:
Maiden croatia said:E, neka to bude moja mala prošvercerantska tajna... :banana:
Maiden croatia said:... pa sam načuo nešto što doista objašnjava ovako kratku turneju. Idućeg ljeta već kreće World Slavery tour (nisam siguran kako će se sad zvati) povodom novog DVD-a ...
BoBo said:Zato sam i poludio na turneju za novi album jer znam da ce imati veliku turneju sljedece ljeto. Umjesto da naprave normalnu i da s Early Days part 2 pricekaju 2008.