--------------------------------------------------------------------------------
sami neki dalmoši, istrijani, nemam pojima, taj mentalitet ne razmem baš.
bez uvrede svima koji žive ispod Save al fakat smo razlika
--------------------------------------------------------------------------------
to vas muči? ova izjava?
da. smatram da smo razlika. osjetila sam to na vlastitoj koži. živim godinu dana u RI, bila sam i u ST i DU...bla bla, svake godine na ljetovanju na moru...i ne tvrdim to bez razloga. zašto ste se uvrijedili? nisam nikoga uvrijedila time. ako sam dalmatince uvrijedila jer sam napisala dalmoši, ja se ispričavam, ali mi ih tako zovemo. vi koji živite uz obalu, uz more živite drukčije nego zagorci, međimurci, podravci... imate drukčije navike, drukčiji standard, drukčiju klimu ak ništ drugo! jesmo, razlika smo. vi jedete više ribe, mi svinju LOL vi plivate, mi kopamo kukuruz LOL
no, da se sad opet neki nebi uvrijedili, znam i ja da je riba zdravija i da je plivanje korisno i zdravo, al ja se jednostavno volim zezati i nemojte si to previše k srcu uzimati.
a da ih ne razumijem, nisam mislila da ne razumijem dijalekt. recimo, ne kužim šofere. i sad opet raspali po meni! gore auti stanu pješaku na zebri, a tu mi ni policija ne stane! a jebiga... šok je zagorcu stati na asfalt i kamen LOL prilagodila sam se, nisam zatucana.
kaj vas još smeta? da ne pišem velika i mala slova? pomirite se.