OT: MMS 2006

Status
Not open for further replies.
Ja cu biti mrtav umoran od dugog puta dan ranije tako da samo zbog Stevea nema sanse da dolazim.

Ovo mi je stiglo od Laureninog managera.... Dakle, oni će stvarno stvoriti supezvijezdu od nje. Zbog toga mi je drago što će svirati na MMS-u. Poslije ću se moći ponositi činjenicom da je bila tu kad bude jako, jako poznata.

P.S. Ova vijest je jako ekskluzivna, još od njoj nitko ništa ne zna. Upravo sam dobio još jedan mail u kojem govori kako će biti i najvjerojatnije support na sjevernoameričkoj i južnoameričkoj turneji kada se usugllase datumi i gradovi...

Stipe,
I also wanted to point out to you, Lauren will release her new album in Japan and will also tour there in October supporting Maiden...
This will be the biggest tour taking place in japan for 2006. The Japanese are very excited about this and the marketing plans are very big. There will be a lot of press that will start soon...
This (I'm sure) will be an added benefit to your show and Lauren getting more know the world over.

Again, much respect!

Steve Altman

Tako je to kad je tatica sef najpoznatijeg heavy metal benda na svijetu...

Nego, je li ona vec izdala neki album? Zanima me da li ona pise glazbu i rijeci ili to funkcionira po principu nasih domacih vrhunskih umjetnika tipa Severina kojoj drugi pisu pjesme...

BoBo said:
10000? Lauren ne vrijedi vise od 100 eura.

Za 1 sat seksa. LOL

buhahahaha :evil: :D ne mogu reći da se ne slažem ;)
mislim ok cijenim to ma zapravo ne cijenim jer me iživciro njen profil na myspaceu wtf!??

anyway ...
Gul Ranek --->
Nego, je li ona vec izdala neki album? Zanima me da li ona pise glazbu i rijeci ili to funkcionira po principu nasih domacih vrhunskih umjetnika tipa Severina kojoj drugi pisu pjesme...

Šta Ševerina ima PJESME??? :?
ME CONFUZED :shock:

Evo mali dio zadnjeg maila...

I have also forwarded the festival information and your suggestion about the Dallas/EMI promotion to Steve Harris and his office to review, I know he is very interested and happy that Lauren will possibly play the MMS festival. Please get back to me as soon as possible.

Thank you for understanding!

kralju ovo ti je samo moje misljenje.....mislim da ces popusit sa lauren harris. Mislim tko uopce zeli cut lauran harris??? tako je uopce ta lauren??? kcer steve harrisa ??...mislim da bi svaki domaci bend napunija 3puta vise ljudi...

to je moje misljenje sta se tice lauren harris na mms-u, al ti sigurno raspolazes sa detaljnijim kalkulacijama.

srteno ti u daljnoj organizaciji. :wink:

To je jedini nacin da mu Steve dodje u Zadar. Zato je i dovodi.

Kad vec sve placa i koncert je besplatan onda moze raditi sto ga je volja.

BoBo said:
To je jedini nacin da mu Steve dodje u Zadar. Zato je i dovodi.

Kad vec sve placa i koncert je besplatan onda moze raditi sto ga je volja.
hmm...zasto besplatan ?? mislim da trebaš bit dobro sposoban za tu svu lovu izvuc iz sponzora...
steve je svakako pojava, ali bez iron maiden nije ni upola tolko vrijedan.
i jos 10 000$ za njih dvoje. :roll:

neznam kolike su cijene tih bendova ali mislim da bi npr. divlje jagode napunile vise ljudi od lauren + steve.

neznam....stpian valjda zna sta radi. :metal:

Scream for me said:
meni je steve važniji od tih svih bendova zajedno poduplano

da, ali bi bilo fora vidjet i blazea i paula i lauren, ili barem nekoga od njih

Scream for me said:
naravno da bi , ja samo kažem da bi ja najrađe vidio steve-a
a onda blazea,paula itd.

a da, pa ipak je onjoš uvijek u maidenima, a oni ne, a ja bi rado vidio i martina i roda, ali ne znam koga bi radije martina i roda ili blazea i paula,
a stipe šta je sa derekom

Status
Not open for further replies.
Back