BoBo
Active Member
siriusblack said:Prvo kažeš svi bendovi će biti potvrđeni i plaćeni unaprijed do kraja 2. mj., pa do kraja 3. mj., pa NAAAAAAJDALJE do 2.4.
Polako. Ima još vremena. Tek je 4. travnja.
siriusblack said:Prvo kažeš svi bendovi će biti potvrđeni i plaćeni unaprijed do kraja 2. mj., pa do kraja 3. mj., pa NAAAAAAJDALJE do 2.4.
Maiden croatia said:Dakle..... ovo je dio maila managera Lauren Harris, danas dobivenog, koji bi htio napraviti joü koji koncert po klubovima (Split, Zagreb, nakon MMS-a).Obratite paznju na jednu osobu koju spominje vezano uz ove koncert
e...
maybe you could promote a tour (multiple dates, other cities) for us ???
It is also possible Steve Harris may accompany us (depending on the exact
dates his schedule)
Please let me know...
I can start to calculate our expenses once we know and get back to you
immediately after I hear back from you.
mislila sam na onaj dio mozga koji je zadužen za glazbu buhahahaha LOLMaiden croatia said:koja stvar? Triba li sto izliciti? ;-) :evil:
Maiden croatia said:pa ako nisi skužio..... ovo lauren/steve odnosi se na mms
MaidenMadness said:hihihi sad kad sam spomenuo ovo sto znaci mms sjetio sam se nekih humoristicnih komentara o znacenju kratice mms nakon prosle godine.... molim malo struje LOL
ajde zna stipe da ti tako ne mislisRainmaker_RI said:MMS - Mutavi Metalac Stipe, bez uvrede al moro sam, ja osobno ne mislim tako. Nego ko je na kraju headliner za MMS?
@Ivan - thats what i'm talking about.MaidenMadness said:cekaj cekaj cekaj
mms i dalje znaci metal melting summit ili si to promijenio
jer kakve veze glazbeno ima lauren harris sa metal glazbom osim staroga?
MaidenMadness said:hihihi sad kad sam spomenuo ovo sto znaci mms sjetio sam se nekih humoristicnih komentara o znacenju kratice mms nakon prosle godine.... molim malo struje LOL
maloumniaxy said:Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Rainmaker_RI (napisa)
MMS - Mutavi Metalac Stipe, bez uvrede al moro sam, ja osobno ne mislim tako. Nego ko je na kraju headliner za MMS?
--------------------------------------------------------------------------------
a koja je prva riječ? to nisam čula jok
Maiden croatia said:maybe you could promote a tour (multiple dates, other cities) for us ???
It is also possible Steve Harris may accompany us (depending on the exact
dates his schedule)
Please let me know...
I can start to calculate our expenses once we know and get back to you
immediately after I hear back from you.
ma sve joj je to tatica rekao kako da zaradi pareBoBo said:Bas sam sad poslusao par pjesama na brzinu i mogu reci da je mala pametna. Zaradjuje novce na priglupim Maiden fanovima. :roll:
MaidenMadness said:ako najbolje sto mozes reci o nekoj pjevacici je da je zgodna onda se samo potvrdjuju bobine rijeci u ovom slucaju :wink: