OT: MMS 2006

Status
Not open for further replies.
:shock:

Nevjerojatno!!!

Maideni ce svirati na MMS-u pod drugim imenom kao priprema za novu turneju!!!

:shock:

ja sam čuo da je to rob halford i da će prvi puta u ovom dijelu primorja izvest"the one you love to hate"

Mene su 'pametni' ljudi na raznim forumima učili da ništa ne kažem da je sigurno dok ne buude 100% unaprijed plaćeno. I sad kad tako radim onda oni pošto poto hoće da se vratim na staro. Uglavnom, kako bilo, da bilo MMS bi mogao biti sasvim lijep provod poglavito za Maiden fanove...

Maiden croatia said:
Mene su 'pametni' ljudi na raznim forumima učili da ništa ne kažem da je sigurno dok ne buude 100% unaprijed plaćeno. I sad kad tako radim onda oni pošto poto hoće da se vratim na staro.
Ajde ne vrijeđaj jer i sam znaš da su ti većina dobro govorila.

Maiden croatia said:
Uglavnom, kako bilo, da bilo MMS bi mogao biti sasvim lijep provod poglavito za Maiden fanove...

Bilo bi lijepo da uopće kao prvo i bude MMS-a, makar da imaš i dva gosta. A kako si toliko povezan s ovim forumom(barem tvrdiš tako) mogao bi ovdje reći ime headlinera. Eto mene zanima pa možeš meni na pm.
A ovo kaj te zajebavamo, to je zato jer si spor i, sorry, ali nema nikakvih novosti o festivalu samo glasine, i od tebe najviše.

Ma tko vrijeđa? :o

'PAMETAN' ne znači NEPAMETAN

A ako baš želite znati moja opcija je Lauren Harris + Steve Harris što je jako izgledno. Trenutno se privršavaju pregovori, ako tko hoće mogu mu na pm stavit mail raspravu mene i njih....

Kada to ne bi išlo, a pregovori će trajati najviše do idućeg tjedna tri su opcije.

Blaze - došao bi istog trena
Paul Di'Anno - također, čak bi mi to bila glede cijene najisplativija stvar.
Gamma Ray - Sviraju dan prije u Madžarskoj - samo im se spustiti. Zainteresirani jesu, no meni fali još 1500 Eurića da ih se pokrije, a pošto sam ticket free ostaju pregovori.

Eto, jeste li zadovoljni.

I da... Lauren + Steve koštaju 10 000 Dollara, no moje 'pregovaračke vještine' to su dobrano smanjile :-)

Toliko nema šanse da bi im mogao platiti, a i ruku na srce puno je. To je 8 000 Eura, a Therion, recimo koštaju 6 000, Rage 4 000 itd...

Maiden croatia said:
I da... Lauren + Steve koštaju 10 000 Dollara, no moje 'pregovaračke vještine' to su dobrano smanjile :-)

10000? Lauren ne vrijedi vise od 100 eura.

Za 1 sat seksa. LOL

Status
Not open for further replies.
Back