Scream for me said:ja bi ih sve htio vidjet , sve ljude koji su imali bilo kakve veze sa maidenom , da odemo svi zejdno na jednu ogromnu pijanku , hehehehe, that would be something :banana:
Ivan said:to bi ti tek bio bed, bilo bi ih/nas previše i onda bi sa svakim stigao samo riječ progovorit
Scream for me said:LOL
ma vraga , išli bi kronološkim redom i tako dok se svi ne bi izredali , hehehe , zavezali bi ih za stolice i brbljali s njima dok nam jezici ne bi fall off
Scream for me said:ma ide ja mislim :banana:
da , to lagano dajem indicije za milano LOL
axy said:btw, Ivan , ideš ti nakraju u Milano ili ne? Ki će te vrag kapit više jedan dan reš, drugi ne reš
pitam jer kad smo bili na kavi si rekao da neideš, a kasnije na forumu nešto da-ne kad je bila na fama oko zadnjeg albuma etc zadnja turnejaIvan said:pa idem, kad sam rekao da ne idem? :?
od prije mjesec dana sam siguran da idem
axy said:pitam jer kad smo bili na kavi si rekao da neideš, a kasnije na forumu nešto da-ne kad je bila na fama oko zadnjeg albuma etc zadnja turneja
Maiden croatia said:Ono što je na webu službenom. Reći ću ja vama već
ja ili stipe?Rainmaker_RI said:samo pomalo, ima jos pun kurac vremena. nemoj se bezveze zurit pa da se opet sve sjebe ko prosle godine
Ivan said:ja ili stipe?
dolaziš?
ja svejedno dolazim na ljetovanje, tak da mi je mms usput
Scream for me said:ako steve ne dođe onda ću se već nekako snać ali sumnjam pošto mu singl izlazi tih dana