A
Anonymous
Guest
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Samo da upalim Google Earth pa javim ak kaj nađem.........BoBo said:Jel' ga itko nasao?
i kak je bilo? tko je nastupao?Rainmaker_RI said:ja sam sad na mmsu, ful je dobro...
Grupe No Oxygen, Nemaništa, Bezdan, Void, Vakuum, to su bile predgrupe, a glavna grupa je memorijalno svirala na Aerodromu, na Warlock BC Richevima neprocijenjive vrijednosti.Ivan said:i kak je bilo? tko je nastupao?
likvor said:Grupe No Oxygen, Nemaništa, Bezdan, Void, Vakuum, to su bile predgrupe, a glavna grupa je memorijalno svirala na Aerodromu, na Warlock BC Richevima neprocijenjive vrijednosti.
Ne ozbiljno Ivek, jel ti još vjeruješ u Djeda Mraza? LOL LOL
da ziher sam da je na metal koncert doletio sa laptopom i spojio se preko edge tehnologije na net da posta na maiden world forum da je na mmsu i da mu je dobroIvan said:pa ali mislio sam da se rainmaker nije šalio :err:
BoBo said:Nigdje nije pisalo da je otkazan. Doduse nije pisalo ni da je odrzan.
Eh lako je sada okrivljavati nekoga..........uostalom, išao je na takve velike festivale da snimi situaciju kako sve poboljšati za slijedeći MMS. Gle nakon Novarocka ne bih ni ja održao fest na nekom trgu ili dvorištu neke tako štatigajaznam gimnazije. Uostalom sada je već obiteljski čovjek i mora štediti novce za budućnost. Nisu ti vjenčanja i djeca kutija cigareta i pola litre mineralne. Ima tu ohohohohoho stvari. A tek da mu Steve bude kum na vjenčanju. Pa nije ni do njega baš tako doći. Iako si je super s njime.Rainmaker_RI said:a dobro da se i stipe javio. umjesto da se uvatio organizacije on je iso po kojekakvim novarock ferstivalima i preko foruma konto maloljetnice.
Želiš reći da se službeno okanio prevelikih zalogaja poput MMS-a?BoBo said:MMS je umro i pokopan je u krugu najuze obitelji. Koliko god zeljeli Stipinu reakciju i objasnjenje mislim da je ovo u konacnici najbolje rjesenje jer bi se polemika oko ovog festivala nastavila u nedogled.
RIP MMS