Organizirano na Maidene

Status
Not open for further replies.
Mislim da nece biti prevelikih iznenadjenja. Standardnih 6-7 sto sviraju na svakoj turneji + nekoliko s prva 4 albuma sto su svirali u zadnjih 5-6 godina + 2-3 s prva 4 koje nisu davno svirali + 1-2 sa zadnja dva.

Nece biti previse odstupanja od standardne setliste.
 
Srecom, Rainmakera nece biti na ovoj turneji, pa nece biti ni kise :D

CmareC-> Frend i ja dolazimo busom u Zagreb u vecernjim satima, vjerojatno oko 20 h, pa se mozemo naci na kolodvoru ako hoces...

BoBo-> Ja bih bio sretan sa Where Eagles Dare, The Prisoner, Killers i Running Free - njih bih jako volio cuti.

Odlicno mi je sto je ovo drugi koncert na turneji, tako da necu moci vidjeti na forumima koja je setlista, pa cu se fino iznenaditi, sto nije bio slucaj u Velikoj Gorici.
 
Gula ajd daj broj moba pa da se dogovorimo sve! moj je 098855802! El na autobusnom kolodvoru da se nadjemo?

P.S. Ivana ajd stavi link sa tom setlistom!
 
Iskreno, volio bih jos jednom cuti lord of the flies... ono kako ju je Dickinson otpjevao u Debrecenu bilo je doslovce za najezit se. :)
Inace, volio bih cut jednu od duzemetraznih stvari uzivo tipa Marinera ili Powerslave... no svjestan sam da o tako necemu ne moram niti sanjati. :cry:

Sve u svemu, sta god da bude bit ce super! :suck: :banana:
 
Stipe jedno pitanje samo!

Kak to da autobus od 18 mjesta onaj prvotni i ovaj od 30 (odn. 26) mjesta imaju istu cijenu?

bez ljutnje!
 
putovanje

Dobro pitanje o busu....

Doduše, ovaj novi autobus nije od 26, nego od èak 30 mjesta.

Stvar je u tome što sam promijenio prijevoznika i pao je dogovor o promoviranju putovanja putem novina, jer ja sam novinar, sa obvezatnim spominjanjem firme.... pa je cijena malo pala.

No sad smo u drugoj situaciji...... Naime, tamo je kao puno voziti, a postoje neka pravila o vozaèima, tako da mi sad govore da bi trebalo biti možda i tri umjesto dva vozaæa i tako to.... Plus da bi im trebao platiti sobu da se odmore dok nama traje koncert....

Iskreno se nadam da je sve u okviru cijene, no ako to tako ne bude.... onda bi sve eventualno moglo porasti za par stotina kuna. Nemoj sad ovo uzeti kao zloguko proroèanstvo, (jer æu koliko mogu sam nadoplatiti), no eventualno bi se moglo dogoditi da u ekstremnoj situaciji cijena poraste za oko 20kn po osobi, što i nije baš puno. Uglavnom, trudim se da sve bude kako je prvotno dogovoreno. S druge strane, ako se prijave još dvije osobe, a još ima vremena, onda smo riješili to na najbolji moguæi naèin.

P.S. Obavijest za Spliæane. Iz Splita se kreæe u 14.30 u subotu sa glavnog kolodvora. Zbog jednostavnosti, odnosno zbog velike uštede, a iste usluge napravili smo slijedeæe.

Pet splitskih putnika krenut æe u Zadar redovnom linijom Puntamika Line. To su inaèe najmoderniji autobusi koji voze na redovnim linijama u HR i veoma konforni. Na vama je samo da sjednete u autobus, nema veze na koje mjesto. Sve vam je unaprijed plaæeno. Kad doðe kondukterica samo kažete da ste vi oni kojima je sve unaprijed plaæeno (u kuverti su karte i imena) i ona æe vam dati kuvertu s kartama. Dolazite u Zadar za dva i pol sata i tamo vas èekam ja. Nakon toga se zajedno sa Zadranima ukrcavamo u naš bus (za organizirano putovanje) i kreæemo dalje u 19. Stajanje je u Zagrebu iz kojeg kreæemo u 23h iz autobusnog parkirališta iza dvorane Cibone.

Ponesite sa sobom videokazeta i sl..... za slušanje i gledanje...

U busu nema pušenja..... stajat æemo koliko god treba i kad god treba, jer ovo je naša linija i mi smo gospodari :)

Ista stvar je sa Spliæanima u povraku. Kad doðemo u Zadar, sjedaju u redovni bus za Split i to je to.

Mnogo povoljnjije, nego da iz Zadra bus ide u Split po njih petoricu, pa nazad, pa kad se vrati da njih iskrca u Split, pa se vrati nazad u ZD. Bar bi 500 Eura bilo skuplje, a to bi se odrazilo na cijenu svih.

P.S. Ako znate još koga, nek se slobodno javi, još primamo prijave....

Ako se primjerice prijavi još 4 ljudi...... past æe svima cijene :)
 
Ivan said:
nisam siguran da je on ikad sviran uživo

jok nije :D

samo na cijeloj World Pieces turneji ;)

Intro: Theme from Where Eagles Dare
Where Eagles Dare
Wrathchild
The Trooper
Revelations
Flight Of Icarus
Die With Your Boots On
22, Acacia Avenue
The Number Of The Beast
Still Life
To Tame A Land
Guitar solo (Murray)
Drum solo
Phantom Of The Opera
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run To The Hills
Sanctuary
Drifter
Prowler
 
Ivan said:
?????????????Pa sviraju ga na svakoj turneji

Ne na svakoj turneji, nego su tu pjesmu odsvirali na SVAKOM koncertu otkad ta pjesma postoji (bubnut cu da je to od, recimo, 1978. na dalje).
 
Snake said:
Ivan said:
nisam siguran da je on ikad sviran uživo

jok nije :D

samo na cijeloj World Pieces turneji ;)

of course, ali to raèuna pod obavezno. A mislio sam da ikad ni prije ni poslije nije svirana, kao da su je se maideni odrekli, kužiš, nevjerujem da je ikada svirana osim na tom touru.
 
Hi
I have a piece of news about armbands. The armbands will be distributed by security at 12:00. When you'll be inside the stadium, at floor, then you should look for a seciruty guy (they will be wear in yellow t-shirts) and he'll give you armbands. One person can take only one armband.

BTW. I see that you're trying to guess a setlist :) I know that they'll play "Charlotte The Harlot". And for me they must play "The Clansman" - I love that song, and "Fear of The Dark" and "hallowed By Thy Name". Also I guess they'll play "Iron Maiden" and "Sanctuary".
 
DOMINO said:
BTW. I see that you're trying to guess a setlist :) I know that they'll play "Charlotte The Harlot". And for me they must play "The Clansman" - I love that song, and "Fear of The Dark" and "hallowed By Thy Name". Also I guess they'll play "Iron Maiden" and "Sanctuary".

Actualy, we are not trying to guess setlist. ;) One member asked if Maiden ever played To Tame A Land live, so I put World Pieces tour setlist
 
Oh... You know don't know your language (yeah I know, not good :oops:) so I tryied to guess. And I see It wasnt good idea :D
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top