putovanje
Dobro pitanje o busu....
Doduše, ovaj novi autobus nije od 26, nego od èak 30 mjesta.
Stvar je u tome što sam promijenio prijevoznika i pao je dogovor o promoviranju putovanja putem novina, jer ja sam novinar, sa obvezatnim spominjanjem firme.... pa je cijena malo pala.
No sad smo u drugoj situaciji...... Naime, tamo je kao puno voziti, a postoje neka pravila o vozaèima, tako da mi sad govore da bi trebalo biti možda i tri umjesto dva vozaæa i tako to.... Plus da bi im trebao platiti sobu da se odmore dok nama traje koncert....
Iskreno se nadam da je sve u okviru cijene, no ako to tako ne bude.... onda bi sve eventualno moglo porasti za par stotina kuna. Nemoj sad ovo uzeti kao zloguko proroèanstvo, (jer æu koliko mogu sam nadoplatiti), no eventualno bi se moglo dogoditi da u ekstremnoj situaciji cijena poraste za oko 20kn po osobi, što i nije baš puno. Uglavnom, trudim se da sve bude kako je prvotno dogovoreno. S druge strane, ako se prijave još dvije osobe, a još ima vremena, onda smo riješili to na najbolji moguæi naèin.
P.S. Obavijest za Spliæane. Iz Splita se kreæe u 14.30 u subotu sa glavnog kolodvora. Zbog jednostavnosti, odnosno zbog velike uštede, a iste usluge napravili smo slijedeæe.
Pet splitskih putnika krenut æe u Zadar redovnom linijom Puntamika Line. To su inaèe najmoderniji autobusi koji voze na redovnim linijama u HR i veoma konforni. Na vama je samo da sjednete u autobus, nema veze na koje mjesto. Sve vam je unaprijed plaæeno. Kad doðe kondukterica samo kažete da ste vi oni kojima je sve unaprijed plaæeno (u kuverti su karte i imena) i ona æe vam dati kuvertu s kartama. Dolazite u Zadar za dva i pol sata i tamo vas èekam ja. Nakon toga se zajedno sa Zadranima ukrcavamo u naš bus (za organizirano putovanje) i kreæemo dalje u 19. Stajanje je u Zagrebu iz kojeg kreæemo u 23h iz autobusnog parkirališta iza dvorane Cibone.
Ponesite sa sobom videokazeta i sl..... za slušanje i gledanje...
U busu nema pušenja..... stajat æemo koliko god treba i kad god treba, jer ovo je naša linija i mi smo gospodari
Ista stvar je sa Spliæanima u povraku. Kad doðemo u Zadar, sjedaju u redovni bus za Split i to je to.
Mnogo povoljnjije, nego da iz Zadra bus ide u Split po njih petoricu, pa nazad, pa kad se vrati da njih iskrca u Split, pa se vrati nazad u ZD. Bar bi 500 Eura bilo skuplje, a to bi se odrazilo na cijenu svih.
P.S. Ako znate još koga, nek se slobodno javi, još primamo prijave....
Ako se primjerice prijavi još 4 ljudi...... past æe svima cijene