DOMINO said:Some info:
You'll can buy there IM merchandise. On last Mystic Fest. IM t-shirts costed 100 zl. Besides that you'll can buy Mystic Fest. things as I know here will be some staff. On last Fest. you could buy even panties
ÈmareC said:Evo ovako: ja imam digitalac sony dsc w1 i nosim ga sigurno, samo ak neko može nabavit za sony malo veæi memory stick da i snimam koncert (audio+video) snimke ispadnu super!
Druga stvar : Imam dvde-Live after death, rock in rio, early days-i VHS- Live after death !
Ja nosim Maiden zastavu i Zastavu od Hrvatske (ak je naðem) negdje je zatrpana robom!
Broj moba od Domina je +48505841382
Stipe el se smije pušit u autobusu?
Gul_Ranek said:A, Domino je cura? ;-)
Nego, Stipe, ako smo mi uplatili akontaciju 200 kn, to znaci da sad moramo platiti jos 640 kn, jel' tako?
Mozda bih i ja uzeo digitalca, jedino me strah da mu se nesto ne dogodi...
BTW, sto je sa "meet & greet"?
ÈmareC said:Gul uzmi digitalac! tako da bude što više slika! Moj doðe 2 i po cigle pa ga svejedno nosim! neæeš se napit ko krava pa ga izgubit! a neæe ti ga nitko ni ukrast, ljudi tam nedolaze krast neg maidene gledat (svakako ima iznimaka) ,al jedna stvar ima to sam i ja primjetio kad ga nosim na koncerte - sputava te na neki naèin, ne možeš se sto posto opustit!
P.S. koji je omjer te valute (poljske) i kune!
pozdrav
ÈmareC said:Gul uzmi digitalac! tako da bude što više slika! Moj doðe 2 i po cigle pa ga svejedno nosim! neæeš se napit ko krava pa ga izgubit! a neæe ti ga nitko ni ukrast, ljudi tam nedolaze krast neg maidene gledat (svakako ima iznimaka) ,al jedna stvar ima to sam i ja primjetio kad ga nosim na koncerte - sputava te na neki naèin, ne možeš se sto posto opustit!
P.S. koji je omjer te valute (poljske) i kune!
pozdrav
Maiden croatia said:Naravno da æeš moæi ostaviti stvari u busu.
P.S. Èuo sam da poljski fan club nakon koncerta organizira after party pa ako svredim mogli bismo dva sata nakon koncerta malo tamo, a onda... doma
We pay only in zloty in Poland. I think you won't have any problems with exchanging money. I was talking with my firend who stay in touch with Mystic. He said that Mystic would be selling their staff only in Polish zlotys, but they didn't know what with bands' stuff. It's possible, that they will have prices in zlotys and euros. But people form Mystic says that it depends frm bands.Gul_Ranek said:Can you pay in euro now, or still only in zloty? Is there a place where one can exchange euro to zloty at a fair rate?
Oh, thank you "you'll can buy" looks strangeGul_Ranek said:A little english lesson (no offense, please) - "you'll be able to buy", or "you can buy", but not "you'll can buy".