koliko sam ja cuo bruce ne samo da nepusi nego nemoze ni podnijeti dim :wink:kermit said:23:58 mi je totalno zbunjen spot, neki tipovi s palicama trèe i skaèu dok neki tam èièa neš drka po kompu. Možda æu ga do penzije shvatit kada skupim dosta mudrosti. Anyway Holy Smoke je definitivno najluði spot, Dave solira u rijeci 8) , Steve se vozi na traktoru , a Bruce je totalno napušen :banana:
MaidenMadness said:koliko sam ja cuo bruce ne samo da nepusi nego nemoze ni podnijeti dim :wink:
stari, nije ni ovaj spot neko remek djeloCroatianTROOPER said:pogledajte na www.screamforme.com bruceov novi spot.....nevijerovatno da maideni nemogu napravit bar približo tako dobar spot, nego za spotove uzimaju neke bezvezne animinirane crtiæe... :x
nije remek djelo, ali kad vidim spot od wildest drams i rainmaker onda mi ovaj lici na remek djeloSnake said:stari, nije ni ovaj spot neko remek djelo
CroatianTROOPER said:meni su dodatci na votb dobri samo onako za nasmijat se malo.....ali npr spot od wildest dreams, reanmaker, spotpci od sa virtuala i virus..su stvarno smece......za mene je ovaj spot od brucea baš dobar...
kermit said:Da, slažem se da su Wildest Dreams i Rainmaker u usporedbi sa starijim spotovima koma. Kada pogledam npr. Aces High pa ove nove imam dojam da se radi o drugom bandu. Mislim da malo previše forsiraju ovog novog kompjutorskog Eddyja.
kermit said:Nadam se. Bilo bi lijepo vidjeti npr. spot za Paschendale u maniri onih starih crno-bijelih spotova iz "zlatne ere" tipa Aces High, Troopera, TNOTB,... To bi bilo zakon.