Guardian ForAll
Member
Ok!
BoBo said:Mozda specijalnu verziju Paschendalea s fokusom na Adriana cijelo vrijeme.
axy said:pa ovaj moj je trajao 19 i žilet minuta - bit će da mislimo na isto ful mi nekako sramežljivo djeluje tamo :? ono, nekako čudno ko za njega
Pilgrim said:bas sramezljiv je ondje sto kazes...a nekak mi se cini da se je jako zbunio jedva je nastimao gitaru...ima li tko lekcije od davea
najdrazi spot mi je ipak
rainmaker
Pilgrim said:skidam ga...ako sam dobro primijetio dave ubacuje malo blusea u svoje solaze...dave je ipak legenda najveca zajedno sa steveom u iron maidenu...neka se sakrije i adrian i stratton i gers...dave ih u svojim solazama...iskljucivo solazama nadJ.E.B.E.
eto to je moje misljenje...
ali citao sam ja da on slusa i klasiku i to na nekom stranom forumu te da je stavio svoje neke lekcije
Pilgrim said:skidam ga...ako sam dobro primijetio dave ubacuje malo blusea u svoje solaze...dave je ipak legenda najveca zajedno sa steveom u iron maidenu...neka se sakrije i adrian i stratton i gers...dave ih u svojim solazama...iskljucivo solazama nadJ.E.B.E.
ali citao sam ja da on slusa i klasiku i to na nekom stranom forumu te da je stavio svoje neke lekcije
Pilgrim said::? pa daj molim te naravno da znam da ima boljih gitarista...nisam ja niti rekao nista...
axy said:joj šta je vama novima? sve shvaćate kao napad. nisam nikog napala, samo sam iznesla svoju konstataciju koja je trebala biti komična, budući da se već par stranice prepucavamo ko je bolji a ko nije od maidenovih gitarista. ionako bez ijednog od njih to nije to. just that. LOL
Ako sam te ičime uvrijedila, sorry, nije mi bila namjera.
ma ok, ali sumnjam da bi se dave sam uspio toliko proslaviti.Pilgrim said:necu se prepucavat ali meni se dave cini ocito bolji i kad bi gledali tko je prvi drugi ili treci gitarist...daveu bi dao dao pocasno mjesto na prvo mjestu zbog toga sto je u mejdenima maltene od početka