ne klavir, klavijatureaxy said:pa jesu live ... ali kad ubaciš klavir u to ... dobije neku dozu blagosti hehe
ne klavir, klavijatureaxy said:pa jesu live ... ali kad ubaciš klavir u to ... dobije neku dozu blagosti hehe
axy said:pa jesu live
axy said:ma ne kapite me. pa jesu live opaki (naravno da live znači kad Maideni sviraju live. pa ne valjda ja LOL) ... i da napisah klavir umjesto klavijature koje se kao "podrazumijevaju" za live izvedbe, ali govorim o svojoj vlastitoj home made izvedbi na klaviru (još uvijek nemam klavijature, pa ono ... )
LOL LOL
Ivan said:dobar, svaka čast, jedan od boljih maiden spotova definitivno, samo što ovaj nisu radili maideni, a najbolje mi je kad bruce pjeva
in the smoke, in the mud and lead
a ono vojnik gazi u blatu, zakooon
valjda znas tko je radio taj spot ? :evil:Ivan said:dobar, svaka čast, jedan od boljih maiden spotova definitivno, samo što ovaj nisu radili maideni, a najbolje mi je kad bruce pjeva
in the smoke, in the mud and lead
a ono vojnik gazi u blatu, zakooon
CroatianTROOPER said:valjda znas tko je radio taj spot ? :evil:
axy said:vidjeh...
baš pročavam Adriana lol LOL
BoBo said:Za njega mi je bilo najteze naci djelove za solo jer su vecinom imali fokus na ostale, a imao sam 6 koncerata. Zato je sredisnji dio bio dosta dobro pokriven gdje je on u glavnoj ulozi. Intro i outro su isto tako bili malo tezi.
axy said:ma neznam dali se to samo meni čini jer njega prvog gledam, ali ful imam filing da se njega najmanje prikazuje općenito u večini spotova. uzmimo npr TROBB, njega je vidjet forši 3-4 puta i to ful nekako mutno, najviše se naravno vide steve i bruce, nicko i janick manje, a dave tek nešto više od adriana
e da, središnji dio di on svira je ful dobar i like it
BoBo said:Ima jos par scena koje su na isti nacin povezane s tekstom.
axy said:ma neznam dali se to samo meni čini jer njega prvog gledam, ali ful imam filing da se njega najmanje prikazuje općenito u večini spotova. uzmimo npr TROBB, njega je vidjet forši 3-4 puta i to ful nekako mutno, najviše se naravno vide steve i bruce, nicko i janick manje, a dave tek nešto više od adriana
e da, središnji dio di on svira je ful dobar i like it
Ivan said:ma ne znam, je da nije isturen kao bruce, ali u spotovima je to inače tako da fokusiraju pjevača, ali zato se sjeti početka rir-a, to je nešto najsavršenije, onaj njegov početak koncerta, pravi razbijač leda, i još tako dobar rif, pa ne može svaka klinka dić na noge 200 000 ljudi
GrimReaper said:e svaki put kad gledam taj početak RiR-a se naježim kad Adrian istupi i krene početni riff. e jebemu to je onako zwerski, on prava faca rastura za početak... ma perfect.
BoBo said:Mozda je to samo osjecaj jer ga zelis vise vidjeti pa ti se cini da ga je malo u odnosu na ostale.
Ivan said:ma ne znam, je da nije isturen kao bruce, ali u spotovima je to inače tako da fokusiraju pjevača, ali zato se sjeti početka rir-a, to je nešto najsavršenije, onaj njegov početak koncerta, pravi razbijač leda, i još tako dobar rif, pa ne može svaka klinka dić na noge 200 000 ljudi
GrimReaper said:e svaki put kad gledam taj početak RiR-a se naježim kad Adrian istupi i krene početni riff. e jebemu to je onako zwerski, on prava faca rastura za početak... ma perfect.