Pa nemreš ljudima servirati lynx izgled stranice.BoBo said:Gdje je Ivan zadnja 2-3 dana? On je mlad i pun entuzijazma.
Znam da je tesko. Zato tezi jednostavnosti na pocetku i ne zamaraj se previse izgledom stranicama.
Maiden croatia said:A da raspodijelimo polja djelovanja, napravio sam malu raspodjelu, pa ako vam se da mogu napisati.
CroatianTROOPER said:jednu korist koju ja vidim od tog F.C-a je da mi jednom godišnje organizira odlazak na koncert maidena... , i ja sam s time zadovoljan..
BoBo said:ali bi mi koristio prije 10-15 godina .
Ivan said:hm, pitam se tko je sad u toj poziciji?
likvor said:Lijepo od tebe što si se napokon opametio i uvući ćeš još ljudi da ti pomognu. Samo mi nije jasno kaj ti je trebalo usporavanje stvari kad sam ti se ja ponudio? Ajde imao si MMS ali to ti je samo razlog više. I ponudio sam ti se više puta za istu stvar ............ Mislim da ti je najbolja ideja posavjetovati se s korisnicima ovog foruma o nekoj vrsti statuta fan cluba. Ako nisi dosada kontaktirao članove fan cluba s kojima se ne čuješ, nazovi ih i reci da čitaju vijesti na ovom forumu i da se uključe u raspravu o novom fan clubu.
Jebote, šta se moraš derati?Maiden croatia said:MA U BITI SAMO JE NEKOLIKO ČLANOVA ZAKINUTO, OSTALI SU REDOVITO PRIMALI I PRIMILI SVE ŠTO SU TREBALI PRIMITI..
Uglavnom, šifru za stranicu će imati nekoliko ljudi, uključujući mene, pa ćemo je moći često nadopunjavati...
Dobro ali postaj ga ovdje(ako već nisi mislio). Eto i prvi korak si učinio s članarinom.Maiden croatia said:Inače, sutra ću postati tekst o prijedlogu reorganizacije i planovima, pa ćemo raspraviti o svemu... P.S. Članarina se više nikad neće plaćati, jer postignut je neki dogovor sa Dallas Recordsom i još nekoliko klubova itd, no o svemu sutra...
Maiden croatia said:Neće se ponoviti, pa makar na MMS-u svirali Maideni
Maiden croatia said:Nisam se derao, nego nisam opazio caps lock.......
Ja kažem da dizajn nije loš.... i što ćemo sad....